Jump to content

Znak towarowy sprawdzanie

Recommended Posts

Posted

Witam

chciałbym dowiedzieć sie gdzie moge sprawdzic czy dana domena nie jest znakiem towarowym

domeny jakie chcialbym sprawdzic i zarejestrować to:

iFoon.pl

iScript.pl - tutaj chyba domena iScript.com ma TM ;/

pozdrawiam

PS.

korzystalem juz z tego podwieszonego tematu ale nie moge na tamtych stronach tego sprawdzic ...

Posted (edited)

w pierwszym linku nic mi nie wyskakuje jak biorę iFoon lub iScript lub cos innego ...

drugi link nawet mi nie chodzi jak nacisne szukaj to jakis bląd jest i nie moge sprawdzic ehhh ... ;]

sorry lecz nie wiem jak sie polapać na tych stronach ... dajecie mi jakies linki z których nie wiem nawet jak korzystac co tam wpisać itp... ;[

może ktoś może mi po prostu powiedziec jak jest z tymi domenami ?

Edited by wyli
Posted

skoro nikt nie chce pomóc ... to przynajmiej napiszcie jak mam to sprawdzic na tamtych stronach ... a nie podajcie mi jakies linki które sa w podwieszonym temacie :) a ja ciągle nic nie wiem ;]

pozdrawiam ; )

Posted

ehh nie chce mi sie juz tego komentować ... powiem tylko tyle ze dzieki tej stronie sprawdzilem ze domena onet.pl jest zastrzezona co juz wczesniej wiedzialem ...

a nic konkretnego sie nie dowiedzialem o domenach ktore mnie interesuja ! wpisalem tam iPhone i jest ze nie znaleziono w bazie ;| a przeciez to jest znak zastrzezony ... dajcie cos normalnego najlepiej zagraniczne gdzie sprawdze czy nazwa iScript nie jest TM i iFoon

pozdrawiam i dzieki za proby pomocy ;]

Posted (edited)

wez człowieku nie dołuj mnie przynajmiej ty tak samo nie umialem napewno ! poki ktos ci tego nie wytlumaczyl ... a swoja wiedze mozesz zatrzymac tylko dla siebie skoro nie umiesz sie nia podzielic ... ;]

dobra nie wazne ... ;]

pzdr.

Edited by wyli