Jump to content

Recommended Posts

Posted

idn spadl po mnie, bo mialem go na testach i zlapal go dropped ;-) Myslalem, ze bedzie ruch z tej dziwnej nieidnowej strony, ale ze nie bylo, wiec nie zdecydowalem sie zarejestrowac :)

Posted
idn spadl po mnie, bo mialem go na testach i zlapal go dropped ;-) Myslalem, ze bedzie ruch z tej dziwnej nieidnowej strony, ale ze nie bylo, wiec nie zdecydowalem sie zarejestrowac :)

I dobrze się stało że nie zarejestrowałeś, bo ja ją bardzo polubiłem. :D To że nie dostrzegłeś w niej nic ciekawego, nie znaczy że ktoś inny w niej nic nie odkryje.

Posted
I dobrze się stało że nie zarejestrowałeś, bo ja ją bardzo polubiłem. :) To że nie dostrzegłeś w niej nic ciekawego, nie znaczy że ktoś inny w niej nic nie odkryje.

I chyba o to w tym wszystkim chodzi.

Oprócz takich topowych domen jak komputery.pl, praca.pl, muzyka.pl czy tym podobnych, są jeszcze domeny "niszowe", których większość nie zauważa.

Ja wczoraj zarejestrowałem sobie charakterystykaenergetyczna.pl po kimś kto zwolnił ją z rezerwacji :D

Dla mnie ciekawa i przyszłościowa, a że długa to już trudno ;)

Radiowóz.pl fajna domenka :D

Posted (edited)

Plusem domeny, że fajnie brzmi słowo radiwóz. Minusem, że to tylko IDN . Domena jak dla mnie raczej kolekjconerska - co wydaję mi się jednak daję jej jakąś wartość. Ale tylko dla domeniarza.

Edited by jonatan