Jump to content

Co Wy na to...:)

Recommended Posts

Posted

Szczerze mówiąc Bardzo fajna nazwa do wypromowania nowej firmy branża finanse,....

Wycena, jeżeli to będzie firma która chce wypromować się w branży finanse to 10k powinno być ceną minimalną a do wyciagnięcia mozliwe dużo więcej.

Posted
Szczerze mówiąc Bardzo fajna nazwa do wypromowania nowej firmy branża finanse,....

Wycena, jeżeli to będzie firma która chce wypromować się w branży finanse to 10k powinno być ceną minimalną a do wyciagnięcia mozliwe dużo więcej.

Wow. I na pewno Leszek Czarnecki się ucieszy. Po to ładuje kupę kasy w promocję Getin Banku, żeby teraz ktoś otworzył mu gettin.pl?

Albo sobie zażartowałeś albo głupoty całkowite wypisujesz.

Z taką domeną to od branży finsnaowej trzymałbym się z daleka. No chyba, że mam dużo kasy na prawników.

Posted (edited)
Wow. I na pewno Leszek Czarnecki się ucieszy. Po to ładuje kupę kasy w promocję Getin Banku, żeby teraz ktoś otworzył mu gettin.pl?

Albo sobie zażartowałeś albo głupoty całkowite wypisujesz.

Z taką domeną to od branży finsnaowej trzymałbym się z daleka. No chyba, że mam dużo kasy na prawników.

Literówka i owszem ale bank nazywa się Getin...tak ze nie za bardzo prawnicy mieliby co robić...:)

Poza tym jedynie pan Olaf Getting móglby się przyssać ale też nie do końca bo getting to w duzym skrocie zaplanowane zycie lub zycie wedle planow...:)

Edited by Bazyli
Posted
jak dla mnie to moze na parkingu zarobi jako literowka dla gettin.pl to wszystko - czasownik w czasie cont. nie bardzo mi sie widzi :)

Domena nie ma szans na zarobki na parkingu . Zarówno gettin*pl jak i getting*pl nie generują praktycznie żadnego ruchu :) .

Posted
Literówka i owszem ale bank nazywa się Getin...tak ze nie za bardzo prawnicy mieliby co robić... :)

Poza tym jedynie pan Olaf Getting móglby się przyssać ale też nie do końca bo getting to w duzym skrocie zaplanowane zycie lub zycie wedle planow... :)

Nie ma znaczenia kto jak się nazywa.

Odniosłem się do postu Snipa, który napisał, że fajna na markę finansową. Z tą nazwą od finansów trzymałbym się z daleka.

Poza tym jak dla mnie sama domena reg fee. Nic więcej.

Posted

A już myślałem że ktoś połknie haczyk i bedzie super ale Heden czuwa.

Pewnie że prawników to potrzebny byłby cały sztab a nawet dwa co nie oznacza że sprawa zostałaby przegrana.

Getin Bank to Getin a Getting to całkiem nowy wyraz ale wiadomo zamiary itd. są brane pod uwagę.

Szczerze mówiąc to mi się nazwa podoba i jestem ciekaw co Pan Leszek Czarnecki powiedziałby na to.