Jump to content

Recommended Posts

Posted

Portal dropped przechwycił mi parę domen . Lecz jednak chcialbym z paru zrezygnować . Przy domenach widnieje opcja Zrezygnuj . Czy poprzez nia mogę zrezygnować z opłaty i przywłaszczenia sobie domen ? Przy ewentualnej rezygnacji sa jakieś konsekwencje ?

Z góry dziękuję

Posted
Opłaty karne

Nazwa opłaty karnej Koszt Uwagi

Nieopłacenie przechwyconej domeny .eu 100.0% kwoty

Nieopłacenie domeny zakupionej w aukcji z więcej niż jedną ofertą 100.0% kwoty

Nieopłacenie przechwyconej domeny (w pozostałych przypadkach) 25.0% kwoty min. 10 PLN

Odwołanie aukcji, w której nie złożono ofert 50 PLN

Odwołanie aukcji, w której złożono oferty 10.0% kwoty min. 100 PLN

Niedotrzymanie warunków sprzedaży domeny 10.0% kwoty min. 10 PLN

Niezgodne z prawdą zgłoszenie braku transferu domeny przez sprzedającego 10.0% kwoty min. 10 PLN

Posted
A teraz?

Może napisz jaki komunikat widnieje przy domenie.

Poprostu musiałem odczekać paredziesiat minut aż zarejestruje domena od momentu opłacenia .

Pierwszy raz korzystam z tego serwisu , stąd moja niewiedza . Ale już wszystko ok :)

Pozdrawiam i można zamknąć temat

Posted (edited)
Poprostu musiałem odczekać paredziesiat minut aż zarejestruje domena od momentu opłacenia .

Pierwszy raz korzystam z tego serwisu , stąd moja niewiedza . Ale już wszystko ok :)

Pozdrawiam i można zamknąć temat

dobrze ze nie dałeś do wyceny tej domeny bo zaraz byś dostał zyebke ze wyceniacsz NIE SWOJĄ domene :) i będa Ci zarzucać oszustwa !!!!!

patrz TU

Edited by zyzaczek
Posted (edited)
A Ty patrz tu: http://e-cytaty.pl/cytaty/terry_pratchett_/1.html

Wprowadzasz zamieszanie, wykłócasz się bez powodu, a potem się dziwisz. :)

słuchaj, proszę Cie, prosiłem Was wszystkich piszcie na PW podeślijcie mi posty gdzie wprowadzam zamieszanie, gdzie się wykłucam BEZ POWODU, i gdzie się dziwię ??????

W tym momencie jestes prowokatorem bo gdybys mial czyste intencje napisałbyś mi na pW, zwrócił uwage czy tez co, znam takie haraktery jak Ty i reszta koła różańcowego.

btw: śmieszny ten cyctat, ale to nie pierwsza bzdura którą słyszałem

Edited by zyzaczek
  • 6 years later...
Posted

Hej, odświeżam pytanie bo cennik się zmienił a komunikaty systemu jednoznacznie nie wskazują co nastąpi po rezygnacji. Wcześniej rezygnacja kosztowała 25%, min. 10zł. Czy obecnie kosztuje 100%? thx

https://www.aftermarket.pl/pricelist.php
Cennik > Opłaty karne > Przechwytywanie

Nieopłacenie domeny kupionej na aukcji 100% kwoty Nieopłacenie opcji kupionej na aukcji 100% kwoty Nieopłacenie domeny 100% kwoty Nieopłacenie opcji na domenę 100% kwoty
Posted

Tak już jest chyba od bardzo dawna. Ma to jakiś sens. Dużo tego masz?

Mnie się raz udało pomylić okienka i do przechwycenia dodałem 1000 przypadkowych domen z listy spadających. Jak się łatwo domyśleć sporo się złapało :)

Posted (edited)

2 literówki się złapały.

Edit: Rezygnacja nic nie kosztuje... bo po wybraniu tej opcji wywala 503 i stan się nie zmienia. :D

Edited by MiKeyCo