Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jak w temacie.

Wiele możliwych skrótów z Galerią Centrum na czele :)

Obecny ruch na aliasach to około 1000 wejść dziennie.

Domena wyceniona 4 miesiące temu na ponad 5000zł, więc na takie propozycje oczekuję.

GG: 2800999

Ew. możliwosć sprzedaży domeny xn.pl wraz z serwisem.

Pozdrawiam,

grupa_xn

gc_pl.pdf

Posted
Tak, ale zwiększy to poziom cenowy jaki chciałbym za tą domenę osiągnąć...

Nie rozumiem, cena netto zwiększa się jeśli chcę fakturę? Zaczyna się robić ciekawiej niż z tą odwołaną auckją. :)

Posted
Dlaczego? Przeciez wiadomo, ze wtedy to sie negocjuje ceny netto :)

Chyba że chodzi o to, że musi wtedy przepuścić pieniądze przez jakąś firmę, która sobie weźmie procent. Bo nie podejrzewam, że sprzedaje domeny jednocześnie na fakturę i bez faktury, US nie byłby zbyt zadowolony.

Posted

Witam,

Chodzi o to, iż jestem osobą prywatną a nie firmą i żeby wystawić fakturę Vat musiałbym się sporo "nagimnastykować", dlatego cena by się zwiększyła.

A jeżeli chodzi o cenę 8k to jest ona optymalną ceną, za jaką byłbym skłonny sprzedać tą domenę, gdyż jak pisze w załaczonej wycenie poziom 5k powinien być traktowany jedynie jako "start" w negocjacjach. Potencjał domeny jest ogromy, a domena jeść nie prosi, więc jeżeli nie dostanę konkretnej propozycji po prostu jej nie sprzedam.

Posted

Nie zależy mi koniecznie na sprzedaży, a Allegro zwiąże mnie koniecznością oddania domeny za wylicytowaną kwotę.

Dlatego czekam na różne propozycje cenowe, które na 100% rozważę.

Posted
Nie zależy mi koniecznie na sprzedaży, a Allegro zwiąże mnie koniecznością oddania domeny za wylicytowaną kwotę.

Dlatego czekam na różne propozycje cenowe, które na 100% rozważę.

A cena minimalna? :>