Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czy dochodzą do was maile z NASK? Zawsze jak rejestrowałem domenę, to błyskawicznie dostawałem dwa maile z NASK. Teraz głucho, nic nie dochodzi.

Nie wpadam w panikę, tylko się zastanawiam, czy może mój antyspam je zeżarł albo w ogóle poczta mi padła? Toteż pytam jak to u was wygląda. ;-)

Posted
Rowniez jakies pol godziny temu dokonalem pare rejestracji i czekam na maile, jeszcze nic nie doszlo.

Dzięki, przynajmniej wiem, że nie po mojej stronie leży problem. Pozostaje kwestia: czy to dobrze, czy źle. ;-)

Posted

Ba, ja sprzedałem domenę na Sedo i przyszly wlasciciel proboje przetransferować domene jednak nie dostaje maila z NASKu w celu potwierdzenia transferu :)

Posted

Coś się odkorkowało, ale jak na razie dostałem jakieś 500 egzemplarzy jednego maila, na kolejne przyjdzie chyba trochę poczekać (mam nadzieję, że będzie mniej egzemplarzy). :)

[edit] 1200 maili i ciągle dochodzą... :-/

[edit2] Uff, zatrzymało się. 1990 identycznych maili + 5 innych, na szczęście już bez "kopii zapasowych". ;-)

Posted

Właśnie próbowałem przetransferować domenę doinnego rejestratora żeby zobaczyć czy dojdzie do mnie email w celu autoryzacji transferu - nic nie dostałem. Czyli transfer juz nie będzie możliwy? :)