Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Właśnie wpadła mi taka domenka (sistem.biz), ponieważ nie wiem ile może być warta zwracam się z prośbą o wycenę. Z krótkiego researchu: Google - 90 mln wyników dla hasła sistem (dla system 1,6 mld). Sistem - oznacza system w językach: tureckim, rumuńskim, indonezyjskim (169 mln ludzi posługuje się tym językiem), słoweńskim oraz serbsko-chorwackim. Domena regnieta we wszystkich globalnych rozszerzeniach i w sporej liczbie lokalnych. Jak myslicie ile moze być warta?

Edited by s13x
Posted (edited)
Już się zakręciłem system.biz czy sistem.biz ?

sistem.biz

:P

Widzę, że szybko dołączasz do elity w wycenie, no cóż młody staż na forum, z pewnością nadrabiasz własnym doświadczeniem.

Edited by s13x
Posted
sistem.biz

Widzę, że szybko dołączasz do elity w wycenie, no cóż młody staż na forum, z pewnością nadrabiasz własnym doświadczeniem.

Tak nadrabiam wyobraź sobie, to tylko moja subiektywna ocena. Sprzedaż to dowiesz się ile jest warta, te całe wyceny to o kant doopy rozbić. Domena jest warta tyle za ile uda się ją sprzedać.

pozdr.