Jump to content

Recommended Posts

Posted
w 2be.pl ceny odnowień odstraszają mnie skutecznie :)

Coś za coś. Domeny z auth_info są już w cenach 8-12 zł. Czy to naprawdę dużo? Jeśli dla ciebie tak, to nie ma sensu zajmować się domenami.

Posted

Akurat domeny są mi potrzebne do całkiem innych celów :) Przy kilkudziesięciu sztukach nie będzie mi się chciało później bawić w przenoszenie :P Wolałbym opłacić za rok z tego samego miejsca.

No niestety coś za coś albo tani zakup i drogie przedłużenie, albo droga rejestracja i tanie przedłużenie :)

Ps. nie zajmuję się domenami :P to moje hobby ... :)

Posted
w 2be.pl ceny odnowień odstraszają mnie skutecznie :)

Mnie odstrasza co innego. O ile się nie mylę, żeby otrzymać authinfo, to trzeba przejść przez ścieżkę strachu czyli papierologia okraszona wizytą na poczcie, plus informacje dotyczące Twojego życia, którymi dzielisz się niechętnie nawet z rodziną, żebyśmy wiedzieli, że nie chcesz ukraść swojej domeny.

Nawet gdyby mieli domeny za darmo, nie skusiłbym się na taką "promocję"

• 4 weeks later...
Posted
Dokładnie

Ich "strona" firmowa jakoś mnie nie zachęca :)

Podobnie jak domena.

Dziwi mnie jedna rzecz.W kontakcie są dane jednego gościa,który tworzy bardzo fajne serwisy,a tu graficznie taka klapa.Chyba,że ta strona "artystyczna" miała być .

• 1 month later...
Posted

Minimalizm, dyplomatycznie powiedziane. Raczej na odczepnego, z lekką nutką artyzmu. Nie kusi, nie porywa, ale nie można odmówić, że przejrzyście :rolleyes:

Wracając do pytania w temacie. Promocje w UTI. PL

i na godziwych warunkach

Pozdrawiam

Posted
Minimalizm, dyplomatycznie powiedziane. Raczej na odczepnego, z lekką nutką artyzmu. Nie kusi, nie porywa, ale nie można odmówić, że przejrzyście :rolleyes:

Wracając do pytania w temacie. Promocje w UTI. PL

i na godziwych warunkach

Skąd do nas przybyłeś? Z murofuti.pl ?