Jump to content

dropped - Nie ma kodu AuthInfo dla tej domeny

Recommended Posts

Posted

Witam

Chciałem przedłużyć domenę .biz w dropped jako "Odnów domeny EuroDNS" czyli za 25 zł, zamiast 30. Wynik operacji: błąd - Nieprawidłowy kod authinfo.

Niezadowolony, postanowiłem więc wejść w obsługę domeny, pobrać authinfo i przenieść domenę gdzieś indziej. Niestety po wprowadzeniu hasła drugiego poziomu: Nie ma kodu AuthInfo dla tej domeny.

O co chodzi? Rzecz dotyczy domeny .biz.

Posted

witam, wysyłałem maila z prośbą, niestety kontakt się urwał wraz z nastaniem wigilii... #623765015

teraz na liście domen jest info, że wygasa 2010-12-26 01:00:00 a w szczegółach (zarządzanie domeną): Data wygaśnięcia: 2010-12-16 01:00:00 (!!!???). Przy próbie zwykłego przedłużenia jest "Domena wygasa (Podana domena wkrótce wygaśnie, nie możesz jej modyfikować)" a przy z eurodns jak wcześniej, że zły auth. Czekam na pomoc.

Posted

A mnie już ręce opadają :) kontakt raz jest raz nie,niby transakcja zakończona z mojej strony ale wpłaty na koncie brak.Troszkę zawiedziony jestem obsługą dropped i czuję się lekko wyobcowany przez tenże serwis.hmm.....

Posted
A mnie już ręce opadają :) kontakt raz jest raz nie,niby transakcja zakończona z mojej strony ale wpłaty na koncie brak.Troszkę zawiedziony jestem obsługą dropped i czuję się lekko wyobcowany przez tenże serwis.hmm.....

Prosze o informacje na PW na temat sprawy :-)

• 1 month later...
Posted

Mam podobny problem. Nie mogę odnowić domeny teleinformatyka*biz. Pojawia się komunikat "nieprawidłowy kod authinfo". Wysłałem już dwie wiadomości przez formularz kontaktowy na stronie dropped.pl i do tej pory nie mam odpowiedzi. Proszę o pilną pomoc bo domena wygasa za kilka dni.