Jump to content

Wykorzystano limit ofert domen na dzień (2).

Guest

Recommended Posts

o co chodzi , co za porabany pomysl ?!?!

ktos moze mi wyjasnic, dlaczemu nie moglem dalej licytowac w aukcji domeny przechwyconej ?

po raz pierwszy raz licytowalem przechwycona domene na Premium i mam nadzieje, ze nie przechwyca wiecej nic, co wpadnie mi w oko

Edited by Guest

o co chodzi , co za porabany pomysl ?!?!

ktos moze mi wyjasnic, dlaczemu nie moglem dalej licytowac w aukcji domeny przechwyconej ?

po raz pierwszy raz licytowalem przechwycona domene na Premium i mam nadzieje, ze nie przechwyca wiecej nic, co wpadnie mi w oko

Czy chodzi o tą wczorajszą wspólną licytację? Jeśli tak to przyznam, że zdziwiłem się brakiem Twojej dalszej licytacji.

dostalem komunikat jak w tytule watku i koniec. No trudno, mam inne sztuki na oku ;)

Otrzymalem juz odpowiedz od Premium na ticket, ale niestety "troche" nie trzyma sie tematu.

Jak widac odrobina szczescia tez sie przydaje.

Masz juz komplet, wiec udanej sprzedazy !

A ja nadal nie wiem o co chodzi a wydawało się ciekawe po przeczytaniu tematu i pierwszego postu.

Ja mogę tylko napisać tyle, że licytowaliśmy z hansem domenę przechwyconą(rejsywedkarskie.pl - żadna tajemnica). Licytacja przebiegała normalnie jak to na aukcji. Po moim podbiciu, cisza i wygrałem aukcję. Niby normalne, bo z mojej strony myśl: "pewnie odpuścił". Jednak tu pojawia się wpis, że coś mu "nawaliło" podczas aukcji i komunikat taki jak powyżej.

Ujawnienie wiadomości zwrotnej od ticketu zależy od hansa:)

Mnie się to nie przytrafiło.

Niestety (?) żadne teorie spiskowe się tu nie przydadzą. Był to po prostu błąd w kodzie. Krótki czas temu wprowadziliśmy ograniczenia dla kont, które nie są w żaden sposób zweryfikowane (brak transakcji na koncie, brak wpłat) i zamiast limitu dwóch aukcji dziennie powstał limit dwóch ofert dziennie. Poza tym błędem nie było komunikatu, który powinien mówić o ograniczeniach konta. Limit tymczasowo został zniesiony, a lada dzień wróci w swojej prawidłowej formie.

Edited by Interson

Niestety (?) żadne teorie spiskowe się tu nie przydadzą. Był to po prostu błąd w kodzie. Krótki czas temu wprowadziliśmy ograniczenia dla kont, które nie są w żaden sposób zweryfikowane (brak transakcji na koncie, brak wpłat) i zamiast limitu dwóch aukcji dziennie powstał limit dwóch ofert dziennie. Poza tym błędem nie było komunikatu, który powinien mówić o ograniczeniach konta. Limit tymczasowo został zniesiony, a lada dzień wróci w swojej prawidłowej formie.

Super...a co z aukcją?

Powtórka czy...odszkodowanie dla niesłusznie zablokowanego?

I chwali się, że w przeciwieństwie do AM żadnego mataczenia i owijania w bawełnę tylko konkretne wyjaśnienie...

Super...a co z aukcją?

Powtórka czy...odszkodowanie dla niesłusznie zablokowanego?

I chwali się, że w przeciwieństwie do AM żadnego mataczenia i owijania w bawełnę tylko konkretne wyjaśnienie...

Chyba nie będzie rewanżu, bo ów druga strona udostępniła mi już IDN-a ;) Odpłatnie oczywiście.

Dogrywki nie bedzie, bo jak napisal nowy dysponent domeny, odsprzedalem juz do kompletu IDN.

Szkoda tylko, ze w calej korespondencji emailowej z Premium nie padlo slowo przepraszam (tak na wszelki wypadek - teraz juz nie trzeba).

Obie wymienione w watku firmy powinny uczyc sie standardow obslugi klienta od AZ.pl