Jump to content

Administrator serwisu zablokował Ci możliwość licytowania w aukcji

Recommended Posts

Posted

Witam, probowalem przejac pewne domeny i zostala wystawiona aukcja prywatna, czasu do konca aukcji coraz mniej, chcialem zalicytowac i otrzymalem taki komunikat "Administrator serwisu zablokował Ci możliwość licytowania w aukcji". Konto mam na aftermarket.pl. Dlaczego cos takiego zostalo nalozone na moje konto i czy jest mozliwosc jakos odblokowac na szybko? 2 aukcje koncza mi sie w ciagu 30 min i 2 godzin, a o obie chcialbym powalczy. Pozdrawiam

Posted

chyba musisz o to zapytać administratora serwisu czyli napisać maila do Aftermarket.

Dlaczego coś takiego zostało nałożone na konto to nikt Ci tu nie powie - chyba że jest tu akurat jakaś wróżka, jasnowidz lub pracownik AM.

Posted

Najlepiej jak napiszesz do supportu AM i oni sprawdzą w logach i wytłumaczą za co była nałożona blokada. Najczęściej jest blokada za podbijanie aukcji lub bardzo niski rating w AM (poniżej ratingu -10 nie można już licytować na aukcjach).