Jump to content

To musi być żarcik, ND rozdaje 300$

Recommended Posts

Posted

http://namedrive.com/spring_bonus.php?lang=pl

Nowi klienci, którzy zgłoszą się w kwieniu do ND otrzymają 100$ premii.

Naszych dotychczasowzch lojalnych klientów nagrodzimy premią do 300$.

Oprócz tego, wszyscy klienci korzystający z usługi BrokerSelect zapłacą jednorazowo w wypadku kupna / sprzedaży jedynie minimalną prowizję w wysokości 3% zamiast standardowej stawki 10%. Natomiast sprzedając domenę za pośrednictwem usługi Park&ampSell otrzymacie wielokrotność 18 miesięcznych zysków lub więcej.

Skorzystajcie z tej szalonej oferty!

To nie jest żart. Przeczytajcie co zrobić, żeby otrzymać jak najwiekszy SpringBonus.

A tak to działa:

Nowi klienci

Żeby otrzymać NameDrive SpringBonus należy:

- Otworzyć konto NameDrive przed 30. kwietnia 2007.

- W ciągu trzech kolejnych miesięcy (do 30. czerwca 2007) zarobić przynajmniej 100$.

=> Jeżeli Wasze zarobki przekroczą 100$ otrzymacie dodatkowe 100$ premii w prezencie od NameDrive!

Dotychczasowi klienci

Żeby otrzymać NameDrive SpringBonus należy:

- Przez 3 miesiące okresu promocji zwiększyć miesięczne zarobki.

=> Jeżeli zwiekszycie zarobki o przynajmniej 50$ w porównaniu z przychodami w marcu 2007, NameDrive dopłaci za każdy miesiąc kolejne 50$ w gotówce!

BrokerSelect i Park&ampSell

Obniżamy jednorazowo do 3% prowizję BrokerSelect dla domen zgłoszonych do sprzedaży w kwietniu 2007.

Za domeny zgłoszone do programu Park&ampSell płacimy jednorazowo równowartość 18 miesięcznych zysków lub więcej.

Posted
Za domeny zgłoszone do programu Park&ampSell płacimy jednorazowo równowartość 18 miesięcznych zysków lub więcej.

To raczej nie będzie dla ND opłacalne, powuiedzmy że rejestruje domenę w promocji za 20 zł, przynosi ona miesięcznie 4 zł zysku, wiec Nd płaci mi 72, a przy obecnych kosztach przedluzenia nigdy nie odzyska juz zainwestowanych piniędzy. Gdzieś musi być haczyk.

Posted
=> Jeżeli zwiekszycie zarobki o przynajmniej 50$ w porównaniu z przychodami w marcu 2007, NameDrive dopłaci za każdy miesiąc kolejne 50$ w gotówce!

A nie 100?

Posted

Jeśli zwiększysz to 50$, jeśli zwiększysz o więcej niż 50$ to dodatkowe 50$ czyli razem 100$ ;]

W każdym razie ja tak to odebrałem.

• 3 weeks later...
Posted

i dziwnym z biegem okolicznosci moje obroty spadly prawie o 40-50% w porownaniu z marcem przy podobnym ruchu, a srednia stawka z 0,05-0,06 wynosi teraz 0,01-0,02.

Dziekuje bardzo za takie promocje