e-dziekanat.pl
-
Najnowsze posty na forum
-
Domena mi się podoba, a realny potencjał sprzedaży wyceniłbym na kilkanaście tys. do maks. 2X XXX zł.
-
BESTSELLER.PL BESTSELER.PL Cześć, ile wg Was może być warty pakiet BESTSELLER.PL + BESTSELLER.PL (zabezpieczenie) w B2B i B2C ? Pozdrawiam
-
By Pan_Grzegorz · Posted
ladowarki.pl Zapraszam, od 10 pln, bcm. https://www.aftermarket.pl/aukcja/2684612/?utm_source=market_redirect&utm_medium=organic&_track=c5417ae8640f3632dabbe34cdf6177fc -
profoto.pl Domena dla branży fotograficznej. Aukcja od 1 zł bez ceny minimalnej: https://www.aftermarket.pl/aukcja/2684071/
-
To wtedy pisze do mnie PM i myślimy, czy da się coś zrobić aby poczuł się "domeniarzem". 😉
-
Faktycznie, mój błąd, masz rację w przypadku cennika hurtowego i posiadania większego portfolio to faktycznie wciąż odnowienie wychodzi z 50-55 zł za odnowiennie netto. Gorzej jak ktoś ma mniej i nie łapię się pod cennik hurtowy, ale wtedy faktycznie trudno nazwać go "domeniarzem".
-
Jest dokładnie odwrotnie, "domeniarz" może skorzystać z cenników hurtowych u któregoś z rejestratorów przyjaznych inwestorom domenowym, podczas gdy detalista musi podjąć trudną decyzję czy słono płacić porządnej (zazwyczaj) firmie, czy szukać oszczędności w nieznanych (zazwyczaj) firemkach. Potem się okazuje, że z firmą nie ma kontaktu i nie da się wyciągnąć domeny - u nas to na szczęście rzadkość (choć kilka razy się zdarzyło), ale na rynku .com wciąż są co jakiś czas takie historie. Jak ktoś ma domenę pod bloga ze zdjęciami mopsa, to jeszcze spoko, ale z żadną wartościową domeną bym nie ryzykował, te 100 zł więcej rocznie (gdy ktoś ma jedną czy dwie domeny) to nie jest wysoka cena za spokojny sen.
-
-
Oferty sprzedaży użytkowników
-
Member Statistics

Recommended Posts