Jump to content

Delarossa.pl

Guest anglik

Recommended Posts

Guest anglik
Posted

To jest naprawdę takie ciężkie do zrozumienia ?

Pozdrawiam.

Posted

Ja już nie mogę, nie mam zamiaru czytać wszystkich Twoich postów, żeby zrozumieć jakieś zagadki. Napisz o co chodzi dokładnie - nie wiem jak innych forumowiczów ale mnie to nie bawi ;/ wręcz denerwuje.

Specjalnie powiększasz naszego sqla, wbrew zasadzie mniejsza baza lepsza baza? ;)

Następnym razem będszie ostrzżenie i to na więcej niż 10% :)

Posted
Ja już nie mogę, nie mam zamiaru czytać wszystkich Twoich postów, żeby zrozumieć jakieś zagadki. Napisz o co chodzi dokładnie - nie wiem jak innych forumowiczów ale mnie to nie bawi ;/ wręcz denerwuje.

Ja czytam wszystkie posty na forum, a i tak nie wiem o co chodzi. Jest tu użytkownik o nicku delarossa, może on sę do tego odniesie...

Guest anglik
Posted

Użytkownik delarossa regularnie daje do wyceny domeny zarezerwowane.

@APZE, ok już się nie odzywam

Pozdrawiam.

Posted
Użytkownik delarossa regularnie daje do wyceny domeny zarezerwowane.

@APZE, ok już się nie odzywam

Pozdrawiam.

To nie mogłeś tego napisać własnie tym jednym zdaniem tylko musieliśmy drapać się po głowie przez pół dnia? :}

Guest anglik
Posted

A Ty myślisz że zawsze wszystko będzie takie proste? :)

I żeby mi to było ostatni raz! ;)

Dajcie nam człowieka, a My znajdziemy na niego paragraf. ;)

Pozdrawiam.

oficer

Posted

A mnie akurat odpowiada styl anglika. I strasznie przyzwyczailem sie juz do Waszych avatarkow wiec prosze nie zmieniac. W kazdym razie co do samego tematu, to nie powiem, troche sie domyslalem, ale nawet palca bym sobie nie dal uciac ......