Jump to content

Recommended Posts

Posted
Mam pytanie:

Czy Sedo placi za kazde wejscie na Twoja domene czy trzeba pozniej wejsc na jeden z linkow wystawionych na stronce?

Oczywiście, że płaci tylko za kliknięcia w reklamy.

Posted

podepne swoje pytanie pod temat:

co to jest Routing-/ABA # w "Payment details" w ustawieniach sedo ?

wpisalem tam nr rozliczeniowy banku ale nie jestem pewien czy o to chodzi ...

pozdro

Posted
BTW: nie lepiej odbierać wypłatę na PayPal? ;]

Jeśli nie przeszkadza ci, że PayPal stosuje złodziejski przelicznik przy wypłacie w złotych, to lepiej/wygodniej.

Posted

A kto mowi o wyplacaniu,zarobionych pieniedzy. Cash musi być ruchu, kupujesz domeny parkujesz, z zyskow kupujesz nastepne, malo oplacalne porzucasz po roku, oplacalne przedluzasz. Musisz ustalić sobie próg opłacalności, a dalej to juz tylko arkusz w exelu i mozesz sprawdzić jak bogaty bedziesz za 10 lat :rolleyes:

Posted
A kto mowi o wyplacaniu,zarobionych pieniedzy. Cash musi być ruchu, kupujesz domeny parkujesz, z zyskow kupujesz nastepne, malo oplacalne porzucasz po roku, oplacalne przedluzasz. Musisz ustalić sobie próg opłacalności, a dalej to juz tylko arkusz w exelu i mozesz sprawdzić jak bogaty bedziesz za 10 lat :rolleyes:

Chodziło mi o przelanie z PayPala na konto. Na moim koncie ciągle jest ruch, jakoś wolę bank niż instytucję finansową o niejasnych zasadach. Większość rejestratorów, zdaje się, też.

Posted
Chodziło mi o przelanie z PayPala na konto. Na moim koncie ciągle jest ruch, jakoś wolę bank niż instytucję finansową o niejasnych zasadach. Większość rejestratorów, zdaje się, też.

Urząd skarbowy też woli banki...

Wybaczcie OT