grzegorzko Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 (edited) Po prostu witam wszystkich. Po prostu wszyscy witają Ciebie Edited August 14, 2008 by grzegorzko
caras Posted August 18, 2008 Author Report Posted August 18, 2008 Cześć, a będziesz grzeczny jak avatar? Zawsze i wszędzie.
bradiaga Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 Witaj. I nie wierz opisom. Większośc jest uzależnionych bradiaga
tmi Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Zawsze i wszędzie. Chyba raczej nie. W sygnaturze masz link do zaparkowanej strony. Przeczytaj regulamin.
Domain Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 @tmi Sygnatura nie powinna być reklamą zaparkowanych domen w sensie pozycjonowania. Zaparkowane domeny można reklamować nadając linkom nazwy domen i/lub używając informacji "Na Sprzedaż". Kolega caras chyba nie nadużywa regulaminu Przy okazji witam.
caras Posted August 22, 2008 Author Report Posted August 22, 2008 Kolega caras chyba nie nadużywa regulaminu Przy okazji witam. To nie jest moje pierwsze forum, zawsze na początku czytam regulamin. Jeśli go łamię to pokaż mi proszę tmi, w którym miejscu?
domainer Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 To nie jest moje pierwsze forum, zawsze na początku czytam regulamin. Jeśli go łamię to pokaż mi proszę tmi, w którym miejscu? Ruch na zaparkowanej domenie nie może być sztuczny a kazdy klik który otrzymasz poprzez wystawioną w ten sposob domenę w sygnaturze, będzie sztucznym ruchem i panowie z ND to widzą. Jeśli kliki będą się powtarzały( np. całe forum będzie klikać zeby zobaczyć co masz pod tą domeną) to możesz mieć problemy z tą domeną na ND.
caras Posted August 22, 2008 Author Report Posted August 22, 2008 @domainer Przecież mogę reklamować domenę, którą chcę sprzedać, a niby kto z tego forum mi będzie klikał w reklamy? Nieważne, traktowałem to w kategorii żartu, zmieniłem już sygnaturkę, żeby nie wzbudzać więcej kontrowersji.
Recommended Posts