Jump to content

EPP sie sypie? :)

Recommended Posts

Posted (edited)

Hmm... czy to tylko u mnie czy serwery EPP sie sypia?

(...)

[Mon, 20 Oct 2008 09:17:40 GMT][2400]Komenda nie powiodła się [9001]Błąd bazy danych

[Mon, 20 Oct 2008 09:17:42 GMT][2400]Komenda nie powiodła się [9001]Błąd bazy danych

[Mon, 20 Oct 2008 09:17:43 GMT][2400]Komenda nie powiodła się [9001]Błąd bazy danych

(...)

Pozdrawiam,

FlashT

Edited by FlashT
Posted

Może się nie znam ale możesz to sprawdzić u innych registrarów którzy oferują rejestracje domen. A jeśli to tylko u ciebie to sprawdz komendę i błąd w liście błędów epp z nask.

Posted (edited)
:) To sie pytam innych "rejestratorow" - to nie jest blad wystepujacy przy "zwyklych" operacjach ;) A jesli chodzi o liste bledow, to jest przeciez wypisany - 9001 - blad bazy danych ;) Edited by FlashT
Posted
Hmm... czy to tylko u mnie czy serwery EPP sie sypia?

Pozdrawiam,

FlashT

Może dostałeś bana ? :)

Nie napisałeś na jakiej to komendzie jest problem, wszystkich nie sprawdzałem, ale nie zauważyłem problemów.

a.

Posted
Może dostałeś bana ? ;)

Nie napisałeś na jakiej to komendzie jest problem, wszystkich nie sprawdzałem, ale nie zauważyłem problemów.

a.

Oczywiscie na domain.create :)

• 1 month later...
Posted

U mnie od kilkunastu minut błąd 2400 pojawia się dla komendy domain:create (dokładniej: zarejestrowanie domeny zarezerwowanej) też tak macie? U obu partnerów mam to samo.

a.

Posted (edited)

To samo u mnie, oraz w Active24 też (co ciekawe, w Active przyjęło mi zamówienie na domenę, mimo iż nie została ona zarezerwowana - ich skrypt po prostu zignorował błąd)

Edited by Dropped.pl
Posted
Bo pewnie sie wszyscy rzucili zarejestrować to co sie zwolniło podczas przerwy ;-P

No ale to zostało zrobione pół godziny temu, a padło znów przed chwilą. Pewnie ten świeżak znów zadziałał. ;p

Posted

Od północy na odpowiedź na komendę EPP trzeba czekać od 40 sekund do ponad dwóch minut. Czasem komenda w ogóle pozostaje bez odpowiedzi. U Was też?

a.

Posted
Od północy na odpowiedź na komendę EPP trzeba czekać od 40 sekund do ponad dwóch minut. Czasem komenda w ogóle pozostaje bez odpowiedzi. U Was też?

Tak, oba whoisy (partnerski i publiczny) też nie działają.

Ale nie przejmuj się, do rana nic fajnego nie spada. ;-)