Jump to content

Recommended Posts

Posted
Witam,

Taka oto domena :)

Co sądzicie?

Po proszę o jakąś podpowiedź...co Tobą kierowało aby takie coś zarejestrować? Samo to, że była wolna?? Czy spadła?...nie mogę na nic wpaść :D

Posted
Spadła :)

Do wyceny daję tylko domeny do których nie jestem przekonany :D

Edit:

Przeznaczenie: kolejna domena do portfolio ;)

Bardzo mi się spodobało Twoje podejście w pierwszym zdaniu. Jest zbliżone do mojego :D

Czyli z czystym sumieniem mogę napisać , że dla mnie nie ma wartości komercyjnej powyższa domena.

Posted

Zawsze możesz postawić pod nią jakiś serwis z konkursami czy grami - wygrywa ten kto zdobywa przewagę nad kimś innym.

Ew. możesz podjąć współpracę z inspekcją handlową i w ramach akcji konsumenckiej napiętnować tych, którzy robią przewałki z wagami :)

Posted

w świętokrzyskim "prze" oznacza coś lepszego niż inne, "prze'waga" to zajebista waga :)

a serio, to looknij tu: >>klik<<

domena może być ciekawa dla firmy szkoleniowej, albo jakiejkolwiek innej firmy dzięki której ktoś może uzyskać przewagę nad konkurencją.

tak ja kombinuję w każdym razie :D

Posted
domena może być ciekawa dla firmy szkoleniowej, albo jakiejkolwiek innej firmy dzięki której ktoś może uzyskać przewagę nad konkurencją.

tak ja kombinuję w każdym razie :)

dobry pomysl - podobnie kluby sportowe

keyword bardzo przyjemny i domena bardzo ciekwa

Posted (edited)
wg mnie Twoja lepsza i nie wiem czemu zarejestrowalem #przewagi*pl ;]

Jeżeli już tak szczerze rozmawiamy, to ja również nie mam pojęcia dlaczego założyłem opcję na tę domenę :D

Taka nazwa raczej nie nadaje się na sprzedaż :) Chyba że ma wartość kolekcjonerską... :D

Edited by Gaudzinski
Posted
Jeżeli już tak szczerze rozmawiamy, to ja również nie mam pojęcia dlaczego założyłem opcję na tą domenę :D

aaa bo to opcja byla ;-) To juz wiem czemu wzialem liczbe mnoga! Bo pojedyncza byla zajeta! :)

Na szczescie znalazla sie ona w puli darmowych domen z OVH ;-)

Posted

Moja ocena to 50zł przy dobrych wiatrach i z dużym szczęściem.

1,5k Kamila to chyba z sympatii, jeżeli On Ci tyle da to będzie Tyle warta.