Jump to content

Recommended Posts

Guest weldman
Posted (edited)

Moim zdaniem prościej byłoby promować gazetę w konkretnej kategorii. Ja po przeczytaniu Twojego postu odrazu zakupiłem GazetaRolna.pl Firma, która zdecyduje się na gazetę pod wymyślonym przez Ciebie adresem napotka mały problem, użytkownikom zawsze łatwiej będzie wpisać gazeta.pl, niż gazetagazeta.pl .

Edited by weldman
Guest weldman
Posted (edited)

Ciekawe, przynajmniej od roku wolna jest domena - GazetaRzeczpospolita.pl

Wynik doświadczenia: Powyższą informację podałem o 12:02, do godziny 12:42 ktoś z użytkowników forum zarezerwował domenę.

Edited by weldman
Posted
Gdyby to było np. ToraTora.pl to można by gdzieś tam doszukać się Japońskich klimatów i od biedy jakaś tam wartość może byłaby, ale GazetaGazeta to NinjaNinja niestety :)

Nadal będę inwestował w zdublowane ninje. ;)

Jak kupię sobie następną, to dam znać, znowu będzie okazja do przejażdżki po domenie. ;)

Posted
Nadal będę inwestował w zdublowane ninje. :)

Jak kupię sobie następną, to dam znać, znowu będzie okazja do przejażdżki po domenie. ;)

Ja sprzedałem wsystkie swoje "zdublowane" za sensowne pieniądze. Tobie życzę tego samego.

Guest weldman
Posted

Przydatne do analizy, fraza " gazeta gazeta " była wyszukiwana w Google około 1900 razy w ostatnim miesiącu.