Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie =)

Mam takie małe pytanie! Bo chce zajerestorwać swoje inicjały i mam do wyboru domene org.pl lub info.pl lub biz.pl i teraz moje pytanie!

Jak wy byscie miel i taka kupic, nie na sprzedaz, tylko dla siebie to jakie zakonczenie byscie wzieli?

Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc!

Dj Hit

Posted
no ale chyba lepsze inicjały niż np. nazwisko która mam 6 znaków z końcówka .pl prawda?

Ja bym zdecydowanie wybral nazwisko.pl .

Posted
no ale chyba lepsze inicjały niż np. nazwisko która mam 6 znaków z końcówka .pl prawda?

nie wiem jak Ty, ale ja ZDECYDOWANIE wolalbym nazwisko z koncowka.pl

Niestety moje .com oraz .pl sa zajete ;-(

Posted
Ja bym zdecydowanie wybral nazwisko.pl .
nie wiem jak Ty, ale ja ZDECYDOWANIE wolalbym nazwisko z koncowka.pl
Zdecydowanie nazwisko pl.

I ja mu tak samo poleciłem na chacie :) .pl jest zdecydowanie bardziej chwytliwa, lepsza niż .org.pl i inne info.pl ;]

Posted

A moje inicjały są wolne :) Chdzi o xx.pl , bo nazwisko mam z polskim znakiem na początku... Ale chyba nie rejestruje... ;)

Posted
A moje inicjały są wolne biggrin.gif Chdzi o xx.pl , bo nazwisko mam z polskim znakiem na początku... Ale chyba nie rejestruje... biggrin.gif

Jak są teraz domeny za grosze ... ja bym się skusił ;]

Posted

przekonaliście mnie! Kupuje domene z nazwiskiem .pl, tylko powiedzcie mi jeszcze czy az.pl ma to co nazwa.pl ze jak kupie domene to mam darmowego 1 maila?

Pozdrawiam

p.s. lub inny rejestrator bo na nazwa.pl nie mam juz zniżek!