Jump to content

Recommended Posts

Posted

slucham co to jest jaka prowokacja ;/

jesli ktos zainteresowany prosze pisac na nr gg 249688

lecz prosze niepisac np czy za 1000zł oddam ;)

Posted

No już nie róbmy sensacji dwuliterówka jak dwuliterówka, proponuje wystawić ołtarzyk ofiarny każdemu posiadaczowi dwuliterówki i składać ofiary najlepiej z domen ;) Każda dwuliterówka jest cenna i każda jest super bla bla bla. To normalne że dużo ludzi posiada takie domeny - no bo ktoś musi i tyle...

Posted
ale jak widac narazie nikt niezainteresowany ;)

"Niezainteresowany" bo taka dwuliterówka to kilkadziesiąt tysięcy złotych więc stać na nią tylko poważnych inwestorów. Trzeba troszkę poczekać a kupiec na bank się znajdzie. Zresztą to chyba nie kwestia "kiedy" tylko za ile... ;)

Posted

Może poważni inwestorzy tez uwazaja ze to prowokacja ? moze wypadaloby napisac "oferty na maila artur@poczta. pl" albo strone z Pana starostą zmienić.

Od dluzszego czasu znikl Pan z udzialu jawnego w dyskusjach w calym internecie.. a tu nagle nowe konto i od razu sprzedaz sa.pl

Posted
jesli ktos zainteresowany prosze pisac na nr gg 249688

proponuje adminom przeniesc watek do dzialu sprzedaz bo chyba jawnie Pan zdeklarowal sie

ps. sorki za pisanie w dwóch postach

Posted

jak by ktos niewierzyl dostawalem propozycje za ta domene 1000zł i Pan ktory proponowal twierdzil ze jest to swietna oferta ;) niby drugiej takiej oferty nieotrzymam

Posted
jak by ktos niewierzyl dostawalem propozycje za ta domene 1000zł i Pan ktory proponowal twierdzil ze jest to swietna oferta ;) niby drugiej takiej oferty nieotrzymam

otrzymasz. oferuję Ci także 1000zł.

jeśli chcesz uniknąć takich ofert to napisz wprost ile minimalnie Cię interesuje, ew. napisz kwotę + "do negocjacji"

Posted
bardzo prosze

Witam

wszyscy wiedza ( no prawie wszyscy ) ze ta domena nalezy do Artura Grzymaly .Zadam proste pytanie czy pod nickiem "awe" kryje sie abonent tej domeny czyli pan Artur czy inna osoba ? Inaczej czy pan jest Arturem Grzymala bo mam duze watpliwosci (uzasadnione )

Posted

cena za jaka ja chcialbym sprzedac to 25.000zł

a jesli macie watpliwosci pisz jakie ja ci na wszystko odpowiem

Posted
cena za jaka ja chcialbym sprzedac to 25.000zł

a jesli macie watpliwosci pisz jakie ja ci na wszystko odpowiem

Moze pan jasno i krotko odpowiedzic na zadane przezemnie wyzej pytanie ?

"czy pan jest Arturem Grzymala bo mam duze watpliwosci (uzasadnione )"

TAK czy NIE ?

Bo to cienka prowokacja zdaje mi sie .

Posted
jestem a powiedz mi czemu watpisz ze niejestem Arturem Grzymala??

Dlatego ze dzwonie na numer tel komorkowego Artura i nie odbiera ;)

Prosze podac w takim razie swj numer tel bez ostatnich 3 cyfr i tyle i bedzie wiadomo kto jest kto .

Nawet jesli uslyszymy bajke o zagubieniu tel to chyba zna pan swoj numer z przed 2 mies ?;)

Posted

Od samego początku to było widać ;) Faktem jest, że w usenecie było trochę dyskusji o Panu Arturze. Nie wiem czy to prawdą jest, że wyszedł z tymi domenami jako były pracownik nask. Postać na pewno budzi kontrowersje, od dawna nie udziela się jawnie. Ktoś tu napisał, że z Panem Arturem rozmawiał 2 miesiące temu - to prawda ? Bo ja już zaczynam go traktować jako mit. ;)