Jump to content

me-2012.net i me-2012.org

Recommended Posts

Posted

witam,

bez serwisu to będzie słabiutko.

.net i .org nie są najmocniejszymi końcówkami, a myslniki też nie pomagają tej sytuacji.

pozatym sporo doment na mistrzostwa jest rejestrowane pod wpływem szału i jak ta fala uderzeniowa ucichnie to będzie sporo domen do zebrania :)

na razie 0pln

Posted
witam,

bez serwisu to będzie słabiutko.

.net i .org nie są najmocniejszymi końcówkami, a myslniki też nie pomagają tej sytuacji.

pozatym sporo doment na mistrzostwa jest rejestrowane pod wpływem szału i jak ta fala uderzeniowa ucichnie to będzie sporo domen do zebrania :D

na razie 0pln

Rzeczywiście człowiek sie zagalopował po ogłoszeniu wyników euro. Teraz żałuję, ale są tacy co pobrali po 100 i wiecej takich kombinacji alpejskich z 2012 w tytule. To dopiero wtopa, bo domeny zaczną być coś warte w 2012 roku :)

Posted
Rzeczywiście człowiek sie zagalopował po ogłoszeniu wyników euro. Teraz żałuję, ale są tacy co pobrali po 100 i wiecej takich kombinacji alpejskich z 2012 w tytule. To dopiero wtopa, bo domeny zaczną być coś warte w 2012 roku :)

... do 2012 też, ale to muszą być prawdziwe "orły" wśród domen.

Pozostała, niewielka ilość z "tego gatunku" będzie robiła pieniążki tylko i wyłącznie w 2012 r., a reszta nigdy.

Posted

Nie wiem czy czytałeś, ale UEAFA zamierza się do przejęcia wszelkiego tego rodzaju domen. Zapewne to tylko straszak, ale na pewno nie pomoże to w odsprzedaży.

Posted
Nie wiem czy czytałeś, ale UEAFA zamierza się do przejęcia wszelkiego tego rodzaju domen. Zapewne to tylko straszak, ale na pewno nie pomoże to w odsprzedaży.

To prawda, widziałem note na paru stronach ze mają zarejestrowany znak towarowy Euro2012 i chyba jak dobrze pamietam EU2012,

i od paru miesiecy nie zezwalają na jego uzywanie ani w postaci słownej, ani graficznej.

Widziałem też parę komentarzy na temat własciciela euro2012.pl , który zamiast sprzedać domenę za oferowane kilkaset tysiecy (bo podobno była taka oferta), zdecydował się ją jednak zatrzymać, ale teraz może być z nim krucho, bo bardzo łatwo mu bedzie wykazać nieuczciwą konkurencję, chyba ze zaczne pisać artykuły o wprowadzeniu waluty euro (tez podobno w 2012) :) lol

Guest anglik
Posted

Jak popatrzyłem na nick i na to ME to miałem skojarzenie z messerschmittem.

Pozdrawiam.

Posted

To nie straszak. UEFA dba o swoją kasę i na pewno jakieś działania wykona ...