Jump to content

Lech Ponznań - Fredrikstad, Legia Broendby na żywo tekstowo

Recommended Posts

Posted (edited)

lech przegrywa 0-2

i tak się kończy pierwsza połowa

kto postawił na taki wynik :)

nikt ;) normalnie nikt ;)

Edited by tyleoile
Posted

Polonia Warszawa do przerwy przegrywa 0-2 i będzie chyba tylko coraz gorzej...

Pan Jacek Grembocki żegna się z posadą ...

12 miesięcy 3 trener leci

Podobno Smudę szykują na jego miejsce ale jak znam życie to nie długo się tam utrzyma, co oznacza że się nie zdecyduje na taki manewr

Posted

Polonia przegrała 3-1 a podobno już miała holendrów na widelcu...

pozostał tylko Lech w grze, wiem że nie zabrzmi to obiektywnie ale jakoś wiedziałem że tak będzie ....

miłąem jeszcze cichą nadzieję że Legia pogra dłużej

Posted

zasadniczo mogę się zgodzić z przedmówcą , ale...

mam ny platformę i cóż niby 8 kanałów sportowych a zdarzają się takie dni, rzekłbym nawet bardzo często że nie ma co oglądać na żywo...

i to jest raz

a dwa żadna platforma nie daje pełni szczęścia i to mnie osobiście najbardziej dotyka...

NBA tylko Canal +, Liga mistrzów tylko n sport, Polsat siatkówka i większość tenisa. Liga angielska Canal +, bundes liga n ... i tak dalej

Czy nie można do cholery jasnej mieć opcji na wykupienie pakietu cały sport obojętnie u kogo ??? :)

no jasne że nie można ;)

Jak chcę oglądać naszych kopaczy to muszę mieć Orange albo liczyć że to co chcę oglądać akurat będzie gdzieś tam....

można oczywiście iść do knajpy z czterema dekoderami, albo mieć szybki internet (byle nie radiówkę) i stronki typu meczyki.pl kuszotv.pl justin.tv i wiele wiele innych....

tylko co zrobić jeśli nikt nie che pokazać meczu takiego jak Fridrikstad Lech w którym pada 7 goli ...

wtedy należy czytać tekstowe relacje i irytować się dlaczego tego nikt nie pokazuje, ale spokojnie monopol się powoli łamie

Posted

Lech w meczu IV fazy Ligi Europa zagra z belgijskim Club Brugge. Jeden z łatwiejszych rywali na który mógł trafić Kolejorz, a przy okazji najbardziej atrakcyjny dla kibiców. Zagrożenie może stwarzać para napastników Wesley Sonck - wielokrotny reprezentant Belgii i Akpala, jedna z największych nadziei nigeryjskiej piłki. Na bramce stoi Stijn Stijnen, obecnie pierwszy bramkarz reprezentacji Belgii.

Posted

też uważam że to najlepszy traf na dziś ...

chłopaki muszą jeszcze pograć w LE a do tego musza się lepiej zgrac zwłaszcza jeśli chodzi o zmienników w końcu spore zakupy były w Lechu, oficjalnie Gancarczyk już w Lechu, a przecież kupili jeszcze Chrapka, Mikołajczaka, Zaptokę, Kasprzika, nie wspominając o zimowych zakupach Handzić, Burić ...

muszą razem pograć trochę a do tego zarobić kasę bo na biletach w tym roku LEch nie zarobi dużo...

Stadion dostaną dopiero zimą a do tego czasu może być naprawdę różnie, muszą więc po pierwsze grać przynajmniej tak długo w LE jak rok temu, a do tego być w pierwszej trójce w Ekstraklasie żeby chociaż na wiosnę trochę się odbić finansowo

Posted
też uważam że to najlepszy traf na dziś ...

chłopaki muszą jeszcze pograć w LE a do tego musza się lepiej zgrac zwłaszcza jeśli chodzi o zmienników w końcu spore zakupy były w Lechu, oficjalnie Gancarczyk już w Lechu, a przecież kupili jeszcze Chrapka, Mikołajczaka, Zaptokę, Kasprzika, nie wspominając o zimowych zakupach Handzić, Burić ...

muszą razem pograć trochę a do tego zarobić kasę bo na biletach w tym roku LEch nie zarobi dużo...

Stadion dostaną dopiero zimą a do tego czasu może być naprawdę różnie, muszą więc po pierwsze grać przynajmniej tak długo w LE jak rok temu, a do tego być w pierwszej trójce w Ekstraklasie żeby chociaż na wiosnę trochę się odbić finansowo

Co do transferów - Chrapek w tym sezonie będzie pełnił rolę rezerwowego, Mikołajczak raczej będzie grał w MESIE, Zapotoka jeszcze nie został zakupiony. Jedynymi wzmocnieniami są Kasprzik oraz Gancarczyk. Jednak wydaje mi się że oni obaj razem wzięci nie zastąpią Murawskiego, piłkarza który rządził i dzielił. Za to pieniądze otrzymane z jego transferu zdecydowanie załatają dziurę finansową która urośnie przez ograniczoną liczbę biletów.

Posted

Mimo tego że jestem fanem piłki nożnej polską ligę traktuję z należnym jej brakiem szacunku i większego zainteresowania. Ale to co wyprawia ostatnio Lech robi wrażenie. Nie kibicuję z zasady żadnej z drużyn, ale trzymam kciuki, żeby przede wszystkim wygrali ligę i spróbowali sił w LM. Legia i Wisła swoje okazje miała i już dziękujemy :) To jedyna polska drużyna, która nam wstydu nie przynosi :D

Grzesiek

Posted
Mimo tego że jestem fanem piłki nożnej polską ligę traktuję z należnym jej brakiem szacunku i większego zainteresowania. Ale to co wyprawia ostatnio Lech robi wrażenie.

popieram gra Lecha robi wrazenie. Dzis na przyklad pokonali na wyjezdzie Korone Kielce 5:0

mam nadzieje, ze nie beda spuszczacz tonu.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Co prawda Lech nie grał dzisiaj na 100% , ale fenomenalna akcja z ostatnich sekund gry dała cenna zwycięstwo :(

Lech Poznań 1 - 0 Club Brugge

Edited by DESiGNER
Posted (edited)

Lech kończy przygode w lidze europejskiej .

Mecz trwał do samych rzutów karnych

Osobiście zawiódł mnie Lewandowski .Praktycznie 100% akcje zmarnował , potykał sie , nie odbierał wszystkich piłek .Momentami stał jak te widły w polu.

Emocje wzięły górę . Po meczu kibice ładnie podziękowali Lechowi za walkę do ostatnich minut .

( Do 90 min 1:0 dla Brugge ) . W karnych ( 4:3 dla Brugge )

Szkoda...

Edited by DESiGNER
Posted

Szkoda, ale było widać jak tylko zaczęły się karne, że Lech przegra. A karny Djurdjevica to naprawdę śmiech na sali. Trener Zieliński nie czyta też chyba statystyk - zawodnicy lewonożni pudłują z karnych znacznie częściej, a przynajmniej dwóch takich strzelało w Lechu.