Jump to content

Bałagan w folderach

Recommended Posts

Posted

Dopiero co zacząłem przenoszenie z Active24 do Dropped, właśnie z tego powodu, że pokazywali mi w panelu domeny, które już sprzedałem i co więcej przychodziły za nie faktury do zapłacenia. Skutkiem tego dostawałem dwie faktury od różnych rejestratorów za tę samą domenę! Poprzenosiłem już prawie wszystko do Dropped, a tu znowu jakieś dziwne akcje. Mianowicie sprzedałem jedną z domen, znikła z folderu "Zarejestrowane domeny", ale nadal wisi w "Sprzedaż domen". Wisi już z miesiąc, więc sama raczej nie odpadnie. Co robić z takim fantem? Pisać do Dropped podanie o usunięcie domeny?

Posted

Z deszczu pod rynnę. ;)

Podobnie jak w A24, jeśli masz w panelu domenę której już nie masz, jedyne co możesz zrobić to napisać do supportu z prośba o wyjaśnienie sprawy... <_<

Posted

No to fajnie... <_<

Jak się ma 20 domen to można tego samemu pilnować, ale jak ma się 100 czy 200 to już robi się problem.

A tak przy okazji - co się stanie, jeżeli się pomylę i wystawię na sprzedaż domenę, której nie mam? Tzn. co będzie jak ktoś ją kupi? Mieliście taki przypadek?

Posted

Niestety mam ten sam problem. Jedna z przechwyconych domen, nie pojawiła się w folderze domenami do sprzedania ;) - i przez to nie mogę jej wystawić na aftermarket. Trwa to już parę dni...