Jump to content

Mobilna wersja giełdy AfterMarket.pl

Recommended Posts

Posted

Miło mi zakomunikować uruchomienie pierwszej aplikacji zapowiadanej na Meet Domainers - mobilnej wersji serwisu AfterMarket.pl. Jest ona dostępna pod adresem:

http://mobi.aftermarket.pl/

Aplikacja mobilna jest oparta w całości o API AfterMarket.pl. Umożliwia wykonanie większości operacji dostępnych przez API:

* Licytowanie w aukcjach

* Wyszukiwanie aukcji i ofert sprzedaży

* Akceptacja i odrzucanie ofert kupa

* Zmiana cen domen wystawionych na sprzedaż

* Wystawianie nowych aukcji

Zapraszam do korzystania z wersji mobilnej :blush:

Posted

Super sprawa. Na pewno się wszystkim przyda ;-) wreszcie będę mógł być zawsze na bieżąco. Mam nadzieję, że kolejne serwisy pójdą waszym śladem ;-) Wszystko mi się podoba, tylko chyba będę musiał podpinać telefon do telewizora:p

Posted

Dobra wiadomość! Jest znacznie szybciej i łatwiej na tel teraz

Widzę, że jest to podzielone na 2 działy: Kupno i Sprzedaż - myślę, że Rejestruj też byłoby pożyteczne.. Co do Przechwytuj to pewnie to będzie działka Dropped

Posted

kierunek, w którym zmierza AM, czyli tysiące ofert, powoduje, że nawet na stacjonarnym komputerze trudno przekonać się do ich przeglądania, a co mówić w wersji mobilnej, ale oczywiście jest to spora zaleta, że powstała taka opcja

• 1 month later...