Jump to content

Jaka domene pod serwis FREESTYLE

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie wszystkich :rolleyes:.To mój pierszy post na tym forum i mysle ze nie ostatni ;)

MAM problem, otóż chce kupic domene pod serwis www.deska.ovh.org niedzieje sie tam zawiele,ale mysle ze jak kupie domene i ja rozreklamuje to cos bedzie....,no ale wlasnie niewiem jaka te domene moge kupic,bo jaka tylko mi przyjdzie do glowy to jest niestety zajeta:(....chce zeby byla dobrze zapamietywana przez internautów ,mysle ze cos mi doradzicie:)

prosze bardzo o pomoc,

z góry dziekuje

pozdrawam serdecznie

Guest anglik
Posted
Anglik wlasnie mialem to napisac.

Na poczatek wez sobie domenke fristajl.info bo jest tania jak barszcz. Ewentualnie sa jeszcze inne koncowki wolne :rolleyes:

Myślę że jak już to chyba PL.

30zł wiecej, ale PL.

Pozdrawiam.

Posted

Zastanawiałem się, ile z zasugerowanych domen zostanie zarezerwowanych zanim zainteresowany przeczyta odpowiedzi. Dziś widzę, że fristajl.pl już jest zarezerwowana, a fr33.pl jest wolna. Ciekawe, czy to adamos sobie zarezerwował, czy ktoś z forum zrobił mu taki numer...

Posted
Zastanawiałem się, ile z zasugerowanych domen zostanie zarezerwowanych zanim zainteresowany przeczyta odpowiedzi. Dziś widzę, że fristajl.pl już jest zarezerwowana, a fr33.pl jest wolna. Ciekawe, czy to adamos sobie zarezerwował, czy ktoś z forum zrobił mu taki numer...

Dla tego ja swoje propozycje wysłałem autorowi na PW :rolleyes: