Jump to content

Recommended Posts

Posted
jak myslicie ile moze byc warta domena www.creativ.pl

Heh, przypomnialo mi sie jak w 1998 chcialem kupic nowa karte dziwkowa, wpisywalem w wyszukiwarke creativ i sie dziwilem, ze nic nie ma :)

Mysle, ze jesli Creative nie bedzie chcial Ci odebrac domeny to, to moze zwroci sie koszt rejestracji z parkingu..

Posted
Literówka, więc wycena zależna od ruchu.

creativ.com.pl - studio haftu :-) są też .de, .it, .si., com.ar - chyba jakieś agencje reklamowe czy cuś.

w polskim internecie jednak zawsze będzie to tylko literówka. no moooże jakaś firma się tak nazwie i będzie nią zainteresowana.

z parkingu powinna conieco zarobić (sam chciałem ją kiedyś zarejestrować, ale podejrzewam, ze będzie miała niski cr).

Posted

Wpiszcie creativ na pf.pl :)

Minimum kilkaset zł nawet bez ruchu a ten chyba będzie ;)

Sprzedałbym jakieś firmie - nie jedna będzie chciała mieć/ma taką nazwę. - za kilka tyś

Posted
Wpiszcie creativ na pf.pl :)

Minimum kilkaset zł nawet bez ruchu a ten chyba będzie ;)

Sprzedałbym jakieś firmie - nie jedna będzie chciała mieć/ma taką nazwę. - za kilka tyś

wyniki na pf.pl to w znacznej większości (95%) firmy z "creative" w nazwie. jest kilka "creativ", ale to są jakies salony fryzjerskie itp. jest niemieckie słowo kreativ...

także z tymi kilkoma tyś. to chyba lekko przesadziłeś :-)

imho max 300-400 zł (można komuś zaoferować na początek 1tyś, ale nie sądzie że ktoś się skusi)

Posted
No wlasnie tam wszedzie jest creative, ciekawe jaki bedzie ruch, domene wlasnie zaparkowalem i sie zobaczy!

koniecznie napisz za parę dni, bo sam jestem ciekawy czy żałować czy nie, że jej nie zarejestrowałem ;-)

Posted

Witam!!!! sa pierwsze statystyki, domena w ciagu 2 dni zarobila okolo 2 dolarow trzeba jeszcze poczekac na to az namedrive ostatecznie zaktualizuje stawki, ale pewnie bedzie kolo 2 dolarow!!!!