Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gdybym miał tę domenę to bym przedłużył, własnie ze względu na Licea Ogólnokształcace.

Albo lo.pl (oczywiście, że nie dostępna) a druga kombinacja na skrót to l-o.pl.

LO=liceum kształcace=tylko 2 możliwe skróty w *PL

Posted (edited)

Przecież domeny L-L.pl chodzą w granicach 160 zł, a ostatnio c-s.pl na dropped poszła za ponad 1 K. Oczywiście, że warto przedłużyć.

Edited by blazej
Posted (edited)

Widzicie ? Tak to czasem jest, żeby nie te dwa posty powyżej to domenka byłaby na dropped :rolleyes:

- n-m.pl 200 PLN Zakończona 2008-07-24 21:00:00 dede

Edited by Puzek
Posted

Pisząc posta 25 Sierpnia myslalem, że mowisz o domenie l-o-l.pl :)

Warta rejestracji, a co do przedluzenia - wszystko zalezy od Twojego portfela :rolleyes:

Posted
a ostatnio c-s.pl na dropped

Jak na razie złapane.pl nie zostało przejęte przez dropped i nic mi nie wiadomo o takich planach. :-P

PS. Po ostatnim deszczu domen l-l.pl będzie sporo aukcji które zapewne dadzą jakieś pojęcie o cenach tych domen. Na złapane.pl dziś o 21:00 ruszyło 19 takich aukcji.

Posted
Jak na razie złapane.pl nie zostało przejęte przez dropped i nic mi nie wiadomo o takich planach. :-P

PS. Po ostatnim deszczu domen l-l.pl będzie sporo aukcji które zapewne dadzą jakieś pojęcie o cenach tych domen. Na złapane.pl dziś o 21:00 ruszyło 19 takich aukcji.

Racja, racja, oczywiście na zlapane.pl

Posted
Rynek zweryfikował wartość l-l.pl

Oczywiście, ale nie są to skróty typu: c-v, l-o, w-f, itd,

które dla przeciętnego Kowalskiego jednak mają znaczenie.

Poza tym, to co przedstawiłeś to raczej ceny na rynku D-2-D, ale jak to mówią: nie mój cyrk, nie moje małpy. Ja bym przedłużył.

Posted

Na tym min. polega domaining że kazdy z nas ma inny gust i inaczej widzi potencjał każdej z domen, a przecież ostatnie $łowo zawsze należy do klienta końcowego i to z myślą o nim w większości kupujemy domeny. Klient jest zawsze nieprzewidywalny i kto wie co mu może przypasować.