Gmail.pl na sprzedaż!
-
Najnowsze posty na forum
-
@internetdomains OK, ale gdzie takie grafiki można wygenerować? Bo ani MJ, Gemini, czy ChatGPT tego nie zrobią. @romek76 Widziałam Twój sklep i super, że działasz w tym kierunku, jednak o IdeaShirt.pl pierwsze słyszę. Próbowałeś sprzedawać na CupSell.pl? Wpadło mi do głowy kilka pomysłów, które mogłyby pomóc Ci przyciągnąć więcej klientów. Jeśli masz ochotę, chętnie coś doradzę.
-
By internetdomains · Posted
Tak OF akceptuję to jak i inne znane portale ero o podobnym charakterze. Też się zdziwiłem, że ludzie potrafią płacić za zdjęcia, czy filmy pseudo modelki wygenerowanej poprzez Ai. Jak widać różne są dziwadła na tym świecie. -
dorabiaj.pl dorabianie.pl pracedomowe.pl Domeny na sprzedaż
-
Byłabym wdzięczna za podanie przykładów, bo ChatGPT niby coś mi poleca, ale jak się w to zagłębiam, to wychodzi, że jednak żadne AI nie tworzy tego typu zdjęć. Zresztą też nie mam pewności, czy OF akceptuje takie modelki, ale zarobki pewnej AI influencerki rozpalają wyobraźnię: https://nowymarketing.pl/aitana-czyli-influencerka-wygenerowana-przez-ai-zarabia-ponad-10-000-euro-miesiecznie-2/ Owszem, pracuje nad nią grupa ludzi, ale jest trochę tutoriali na YT, jak samemu zrobić taką modelkę i móc na niej zarabiać. Możliwe, że szybciej i łatwiej będzie jednak zarobić na NFTs (chociaż ten szał raczej już przeminął), czy wspomnianych przez Romka koszulkach i kubkach. Pewne jest, że panuje teraz szał na AI (całkiem świeżym przykładem jest chałkoń; domena chalkon.pl zajęta, of kors) i warto to wykorzystać w dochodowy sposób.
-
By internetdomains · Posted
Są inne Ai do generowania takich tresći, temat jak najbardziej na czasie, ale to zawsze ERO. Generalnie kto co lubi A na koszulkact nw sumie czemu nie. Wystarczy dobra nisza, konkretna kategoria, albo łapać to co na czasie i przez cupsell faktycznie coś by wpadło -
Mi od jakiegoś czasu chodzi po głowie pomysł, aby w jakiś sposób zarabiać na grafikach tworzonych przez AI i myślę, że tego typu prace spokojnie nadają się na koszulki, kubki oraz... NFTs. Myślałam jeszcze nad stworzeniem sztucznej modelki OnlyFans, ale niestety AI nie tworzy tego typu zdjęć, bo marudzi coś o NSFW... Za bodajże $10 możesz wygenerować 200 obrazów w Midjourney. ChatGPT oferuje 3 obrazki dziennie bez żadnych opłat, także niewiele trzeba na start i uważam, że na AI można się jeszcze dorobić.
-
-
Oferty sprzedaży użytkowników
-
Member Statistics
Recommended Posts