Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

Jak przystało na "nowego" witam serdecznie wszystkich obecnych na forum. Mam nadzieję że będzie się nam miło razem spędzało tutaj czas i wymieniało wiedzą na tematy związane z tym forum

Pozdrawiam jeszcze raz

Posted
Witam

Jak przystało na "nowego" witam serdecznie wszystkich obecnych na forum. Mam nadzieję że będzie się nam miło razem spędzało tutaj czas i wymieniało wiedzą na tematy związane z tym forum

Pozdrawiam jeszcze raz

Witaj!

Posted

911 - Dobra muzyka to podstawa życia każdego człowieka :) . Avart jak najbardziej przedstawia moją osobę.

pouli - dziękuje za gratulacje. Myślę że taka pozycja i taka wiedza kilku osobą z tego forum by się przydała zamiast tylko parkować domeny

Posted
Myślę że taka pozycja i taka wiedza kilku osobą z tego forum by się przydała zamiast tylko parkować domeny

Ale robił ci ktoś korektę językową?

NMSP :)

Posted

"tylko parkować domeny"? :) Myślę że na temat parkowania można by napisać ksiązke spokojnie na kilka obszernych tomów.

Zastanawia mnie dlaczego pozycjonerzy ciągle mówią że powinniśmy dowiedzieć się informacji na temat pozycjonowania? ;) To są dwie odrębne sprawy i dwa obszerne tematy.

Guest anglik
Posted

Witaj Cymrze.

Kiedyś był dział o pozycjonowaniu, ale się nie przyjął. Myslę że można coś takiego uruchomic znowu, na próbę. Dział po angielsku jest porażający i rozwija się błyskawicznie.

Pozdrawiam.

OT

ps.

to dla naszego MisiaUszatka

http://www.youtube.com/watch?v=_KVJnwUNXa8

Posted

pb - książka jest poprawnie napisana po polsku - bo do tego pewnie biłeś :)

Jako że jestem tu nowy to powiem że ponad 20 lat mieszkam i żyje poza Polska a wyjechałem w wieku 7 lat. Staram się jak mogę uczyć tego języka ale nie jest to za bardzo proste. Więc przepraszam za moje gafy językowe

Posted

I ty napisałeś książkę? ;)

Posted

Witam na forum. I życzę powodzenia. Rozumiem, że zajmujesz się pozycjonowaniem zawodowo. Może prowadzisz jakąś stronę o pozycjonowaniu. :)

Posted

Jako że jestem tu nowy to powiem że ponad 20 lat mieszkam i żyje poza Polska a wyjechałem w wieku 7 lat. Staram się jak mogę uczyć tego języka ale nie jest to za bardzo proste. Więc przepraszam za moje gafy językowe

Jak na ponad 20lat poza Polska - radzisz sobie co najmniej bardzo dobrze (lepiej niz niejeden forumowicz ;)

Witamy na forum.