Jump to content

brokerinwestycyjny.pl

Recommended Posts

Posted (edited)

PPD.pl właśnie przechwyciło dla mnie brokerinwestycyjny.pl, Co sądzicie o tej domenie? Bardziej interesują mnie opinie, niż kwoty ;-) Zabezpieczyłem się jeszcze domeną brokerinwestycji.pl

Edited by kulas
Posted
PPD.pl właśnie przechwyciło dla mnie brokerinwestycyjny.pl, Co sądzicie o tej domenie? Bardziej interesują mnie opinie, niż kwoty ;-) Zabezpieczyłem się jeszcze domeną brokerinwestycji.pl

Bardzo bardzo interesująca, choć trochę za długa... Przydałaby się pewnie jeszcze do kompletu Broker-Inwestycyjny.pl.

Branża doradztwa finansowego bardzo prężnie się rozwija w Polsce, a kiedy skończy się ten pseudokryzys myślę, że znajdziesz bardzo dobrego klienta na tę domenę.

Choć myślę, że z jej sprzedażą nie należy się śpieszyć... do dobra inwestycje i jej wartość z pewności będzie szybko rosła. W naszym kraju jest coraz więcej ludzi i firm, które mają lub mogą mieć duże pieniądze... niewątpliwie będzie ich więcej.

Osobiście pokusiłbym się nawet o postawienie małego serwisiku informacyjnego na tej domenie. Z parkingu raczej nie będzie tutaj wielkich pieniędzy, a profesjonalnie wyglądająca strona będzie powoli indeksowana przez szukajki i wyrabiała sobie pozycję na rynku.

Pozdrawiam i gratuluję... :)

• 7 months later...
Posted

Odkopuję temat bo mam zainteresowanego domenami. Człowiek z zagranicy oferuje 2k EUR, znacznie mniej niż bym chciał, ale może Wasze opinie pomogą mi "pozbyć" się domen. Pierwszy kontakt z tym klientem był kilkanaście tygodni temu ;) Maile wymieniamy raz na miesiąc. Tzn on tak długo "odpisuje".

W skład pakietu wchodzą:

brokerinwestycyjny.pl

broker-inwestycyjny.pl

brokerinwestycji.pl

Posted
Odkopuję temat bo mam zainteresowanego domenami. Człowiek z zagranicy oferuje 2k EUR, znacznie mniej niż bym chciał, ale może Wasze opinie pomogą mi "pozbyć" się domen. Pierwszy kontakt z tym klientem był kilkanaście tygodni temu ;) Maile wymieniamy raz na miesiąc. Tzn on tak długo "odpisuje".

W skład pakietu wchodzą:

brokerinwestycyjny.pl

broker-inwestycyjny.pl

brokerinwestycji.pl

Najlepsza zdecydowanie brokerinwestycji.pl i za taką kwotę sprzedałbym tę domenę.

Posted

Wg mnie to uczciwa oferta, u nas za te domeny raczej takiej nie dostaniesz. Jeśli jesteś ryzykantem, możesz targować się o trzecią, a w tej cenie puścić dwie.