Jump to content

idio...ów nie sieją

Recommended Posts

Posted (edited)

Po pewnym artykule wszedlem sobie dzisiaj sprawdzic co znajduje sie na domenie paribas.pl

Wydawalo mi sie, ze widzialem ja kiedys w dziale wycen na di.pl ale nie moge teraz znalezc :)

Pytanie jak Wam sie podoba zawartosc stronki i co myslicie o abonencie domeny?

Wg mnie "leciutko" stukniety :lol:

EDIT:

Przy okazji. Myslicie, ze beda mieli klopot z odebraniem tej domeny abonentowi?

Edited by heden.pl
Posted (edited)
Po pewnym artykule wszedlem sobie dzisiaj sprawdzic co znajduje sie na domenie paribas.pl

Wydawalo mi sie, ze widzialem ja kiedys w dziale wycen na di.pl ale nie moge teraz znalezc ...

Podobne były

Jak ktoś pcha się na ring podczas walki bokserskiej, to musi się liczyć z tym, że dostanie po gębie.

Widać to lubi.

Edited by Kangur
Posted

Ryzykowne zagranie. Przypomina mi się pko.pl na której od dość dawna leżą reklamy banku a domena do banku nie należy. Może właściciel paribas.pl ma jakiegoś asa w rękawie ;)

Posted
Przypomina mi się pko.pl na której od dość dawna leżą reklamy
Na pko.pl są reklamy pko.pl, a nie do konkurencji (jak jest na na paribas.pl).
  • 2 weeks later...
Posted

Witam

Sprawa jest ciekawa

paribas.com=>www.bnpparibas.com

paribas.de => sedo

paribas.fr => nie istnieje ( No entries found in the AFNIC Database.)

Jak myslicie jak to sie potoczy?

Pozdro

Posted
Czyżbyś był tym, który pcha się na ring ?

;) Fakt to moglo tak zabrzmiec, ale ja sie nie zajmuje takimi malymi sprawami, wczoraj sex.com jutro sex.tv, transakcje ponizej miliona nnie nie interesuja. Jutro mam wywiad dla TVN a po jutrze dla CNN i jesli nie odpisze to pewnie dlatego ze mam wywiad.

Ale serio, jestem zwyczajnie ciekaw tej sprawy, jak i paru innych z kategorii prawo. Wedlug mnie paribas.pl jest dosc otwartym i ryzykownym posunieciem, Zwlaszcza ze autor pisze wprost, jestes na paribas.pl ta strona jest o paribas. Nie bardzo widze inne zastosowanie tej domeny, gdyz nazwa wydaje sie jednoznacznie kojarzyc tylko i wylacznie z ta instytucja.

Musze leciec, moj bombardier czeka,

Pozdro