Jump to content

AeroTaxi*pl

Recommended Posts

Posted

Nie! Nie! Nie!

Byłem na 100% przekonany, że tej domeny nigdy nie sprzedaż.

Czemu? A temu, że taki sobie trochę stworek dla aero-taksówek.

Tym bardziej gratuluję.

Bartek

Posted
Nie! Nie! Nie!

Byłem na 100% przekonany, że tej domeny nigdy nie sprzedaż.

Czemu? A temu, że taki sobie trochę stworek dla aero-taksówek.

Tym bardziej gratuluję.

Bartek

Według mnie najlepszy stworek dla takiego biznesu.

Posted

Moim zdaniem domena brzmi w wygląda mało poważnie, ale oczywiście jest to tylko moje zdanie.

Cieszy fakt, że takie domeny się sprzedają na rynku wtórnym.

Bartek.

Posted

Klasa. ;) Ja chciałem właśnie coś wrzucić do sprzedane, ale jednak nie wrzucę, bo wychylać się z moimi sprzedażami przy takich to aż wstyd. :P

Gratulacje, po nazwie spodziewałem się dużo niższej ceny, po sprzedającym dużo wyższej czyli sprzedaż pewnie w kopalnianej normie. :)

Posted (edited)
Według mnie najlepszy stworek dla takiego biznesu.

Widać tak skoro nie wybrali aeroworld ani lotnicza ;)

Trzeba przyznać, że aerotaxi.pl brzmi lepiej niż helicoptercenter.pl

Teraz od dochodu przyjdzie zapłacić aerotax :)

Patrząc na flotę Airtaxi wartą miliony dolarów zakup domeny w takiej cenie wydaje się błahostką.

Ale skoro uznałeś, że warto rozstać się z nią za takie pieniądze i jesteś zadowolony to gratuluję.

Edited by Kangur
Posted (edited)
[...]

Patrząc na flotę Airtaxi wartą miliony dolarów zakup domeny w takiej cenie wydaje się błahostką.

Ale skoro uznałeś, że warto rozstać się z nią za takie pieniądze i jesteś zadowolony to gratuluję.

Przez prawie 3 lata zgłaszały się po nią różne firmy, ale jak nie trudno zgadnąć oferty były jeszcze niższe. Domeny nie kupiło AirTaxi, więc nie czuję większego dyskomfortu. :)

Edited by SELES
Posted

pamietam jak kiedys przegladalem Twoje portfolio i zastanawialem sie jak taki fachura moze trzymac taka ninje w portfolio ;) Dzis juz wiem.... gratuluje dobrego wyczucia rynku i cierpliwosci :)

Posted (edited)

Spodziewałem się wyższej ceny tymbardziej że domenka była nie taka zła a usługi jakie oni świadczą są Bardzo drogie i stać na nie tylko kilkudziesiąt osób w polsce. Rynek bardzo rozwojowy. z tego co czytałem swego czasu juz teraz w zdarza się że brakuje wolnych podniebnych taksówek.

Koszt zakupu helikoptera to około 4-6 mln także 4880zł jest niczym w porównianiu do kosztów związanych z rozpoczęciem tego dość dochodowego biznesu. Ale co tam bedę pisał i się wymądrzał kto che to sobie znajdzie w googlu i poczyta.

Niemniej Gratulacje.

Edited by snip
Posted (edited)
... usługi jakie oni świadczą są Bardzo drogie i stać na nie tylko kilkudziesiąt osób w Polsce. Rynek bardzo rozwojowy. Z tego co czytałem swego czasu juz teraz w zdarza się że brakuje wolnych podniebnych taksówek.

Koszt zakupu helikoptera to około 4-6 mln także 4880zł jest niczym w porównianiu do kosztów związanych z rozpoczeciem tego dość dochodowego biznesu. Ale co tam bedę pisał i się wymądrzał kto che to sobie znajdzie w googlu i poczyta.

Śmigłowiec ( nowy ) można kupić już za ok. 750 000 dolarów. Niektóre używane samoloty dużo taniej.

Podniebnych taksówek faktycznie brakuje ale tak jak napisałeś to rynek bardzo rozwojowy. Na razie jest w powijakach i brakuje odpowiednich lotnisk i lądowisk ( tych jest tylko 43 ).

Ceny usług w jednej z firm wahają się od 400 do 1 300 Euro / godz. lotu ( samoloty do 1 600 Euro )+ 40 Euro godzina postoju.

Nie jest to tanie ale nie przesadzajmy, że tylko kilkadziesiąt osób na to stać w Polsce.

Chyba, że miałeś na myśli tylko uczestników tego forum :rolleyes:

Przypuszczam, że Seles ma ciekawsze domeny na oku i woli sprzedać część ze swoich ok. tysiąca domen w cenie, która go satysfakcjonuje niż czekać latami aż ten rynek rozkwitnie.

Edited by Kangur
Posted (edited)

Panowie, nic nie ma na przeszkodzie, żeby kupować u mnie rozwojowe domeny po 4000-5000 zł netto. Zapraszam. :rolleyes:

Zapraszam więc po AeroTrans*pl. :P

Edited by SELES