Jump to content

Recommended Posts

Posted

DOMAIN:				 zlotelinki.pl
registrant's handle:	sibr91637 (INDIVIDUAL)
nameservers:			ns2.cheaphosted.com. 
				   ns1.cheaphosted.com. 
created:				2009.10.02 10:30:36
last modified:		  2010.01.08 18:49:32

Jakich mechanizmów użyłeś, do wygenerowania ruchu...?

Posted

A napisz do firmy netserwer.pl i zapytaj się ile moja domena miała dziennego ruchu w święta.....Też myśleli,że to boty,jednak doszli do wniosku,że to jednak użytkownicy.

Posted
Mam zarejestrowane jeszcze dwie super domeny:

sexlolity.pl

sexlolita.pl

Zobaczycie wkrotce jaki uzyskam na nich dzienny ruch.......

Cały sukces polega na tym, aby to był PRAWDZIWY ruch...

Tylko później się nie dziw, jak osoby z alle... będą Ciebie skarżyć, za wprowadzanie w błąd (oszustwo)

2 sprawa: posty można edytować (nie pisz 3 wiadomości z rzędu)

Posted

Zresztą już na allegro ktoś daje cenę minimalną jaką ustaliłem dla tej domeny 400 zł więc tak jakby już była sprzedana,bo chyba już nie mogę odwołać aukcji ? Dosłownie przed paroma minutami dostałem ofertę kupna tej domeny od jakiejś firmy,ale nie chcą robić tranzakcji przez allegro.

Posted
A zobaczcie tę podobną do mojej stronę.....zobaczcie ile rozdano w jednym tylko dniu pączków:

http://paczekdlaciebie.pl/Ranking

No ale chłopie, to jest domena jednodniowa.

Czy ty chcesz mi wcisnąc kit, że jak umieścisz link na dużym forum i wygeneruje to 100 000 wejśc, to możesz pisać, że masz ciągły ruch 100 000? Który za parę dni zgaśnie całkowicie?

Ja też miałem kiedyś wejścia z Wykopu, ale nie napisze, że mialem rtuch (w domysle ciagły) 10 000 uu!

Weź jeszcze podziel te 150k uu na 12 miesiecy i napisz, że masz stały średni ruch na poziomie kilkunastu k miesięcznie!

Jeśli liczysz na jełopa to się przeliczysz.

Posted
No ale chłopie, to jest domena jednodniowa.

Czy ty chcesz mi wcisnąc kit, że jak umieścisz link na dużym forum i wygeneruje to 100 000 wejśc, to możesz pisać, że masz ciągły ruch 100 000? Który za parę dni zgaśnie całkowicie?

Ja też miałem kiedyś wejścia z Wykopu, ale nie napisze, że mialem rtuch (w domysle ciagły) 10 000 uu!

Weź jeszcze podziel te 150k uu na 12 miesiecy i napisz, że masz stały średni ruch na poziomie kilkunastu k miesięcznie!

Jeśli liczysz na jełopa to się przeliczysz.

Co jest domena jednodniowa?

Patrzyliscie na alexa?

Posted

Patrz kiedy została utworzona:

2009.10.02

Co jest domena jednodniowa?

Napisał o niej na jakimś forum, ludzie powchodzili ( o ile to nie są jakieś boty) , za 2 dni, słuch o niej zaginie...

Posted (edited)

Jesli w jeden dzien da sie sprawic zeby domena miala alexa okolo 400.000, to ja bardzo bym chcial wiedziec JAK. Moim zdaniem jest to prawdziwy ruch i moze i wynika z reklamowania wszedzie gdzie sie da, ale jest to skuteczne i napewno nie trwalo 1 dnia.

Edited by FlashT