Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich użytkowników,

jako przeglądający to forum jak i wiele stron o nich, zbierający przez pewien czas domeny oraz informacje o nich, dorosłem (moim skromnym zdaniem) m.in. do zarejestrowania się tutaj.

uhh.. pierwsze koty za płoty!

Mam nadzieję, że uda nam się powymieniać paroma dobrymi radami, pochwalić się sukcesami w sprzedażach oraz czasem wyluzować się podsyłając newsa niezwiązanego z domenami (czasem warto się odciąć choć na chwilkę ;- ) ).

Jeszcze na przełamanie lodów czym się zajmuję.. z zawodu grafik komputerowy, wolny strzelec na własnej działalności.

Pozdrawiam

magnes (on magnes.. rodzaju męskiego :) )

Posted
....

Witamy kolegę,może na dzień dobry jakaś przechwałka? ;)Jakie tam domeny posiadasz?.

huh... narazie nic specjalnego do pochwalenia nie ma. Prywatnie zebrałem, jak to mówicie, parę mini "nindż" (m.in. te ze stopki), w które sam bardzo wierzę ;- ). Co do jednej prowadzę już rozmowy. Teraz po założeniu DG planuję jakiś zmasowany atak :- P. Zdaje sobie sprawę, że czasy już nie te. Ale może za ok. 50 lat 5-cio literówki będą osiągały ceny dobrych dwu-literówek? Kto wie.. Wnuki by się ucieszyły.