Jump to content

Opcje zniknęły z panelu

Recommended Posts

Posted

Piszę tutaj, bo sprawa jest pilna. Może to przyspieszy jej rozwiązanie.

Miałem w panelu Dropped.pl opcje, które jeszcze są ważne przez ok. 2 godziny. Zamierzałem przedłużać. Przed momentem zainicjalizowałem transfer kolejnych opcji do Dropped.pl w celu przedłużenia. Niestety tych opcji nie ma już na liście! Co się stało? Proszę bardzo o szybkie rozwiązanie dylematu.

Posted
Piszę tutaj, bo sprawa jest pilna. Może to przyspieszy jej rozwiązanie.

Miałem w panelu Dropped.pl opcje, które jeszcze są ważne przez ok. 2 godziny. Zamierzałem przedłużać. Przed momentem zainicjalizowałem transfer kolejnych opcji do Dropped.pl w celu przedłużenia. Niestety tych opcji nie ma już na liście! Co się stało? Proszę bardzo o szybkie rozwiązanie dylematu.

Pewnie już Dropped je złapał, mimo że jeszcze nie spadły :-)

a.

Posted
Piszę tutaj, bo sprawa jest pilna. Może to przyspieszy jej rozwiązanie.

Miałem w panelu Dropped.pl opcje, które jeszcze są ważne przez ok. 2 godziny. Zamierzałem przedłużać. Przed momentem zainicjalizowałem transfer kolejnych opcji do Dropped.pl w celu przedłużenia. Niestety tych opcji nie ma już na liście! Co się stało? Proszę bardzo o szybkie rozwiązanie dylematu.

Może pojawią się za jakiś czas w panelu, panel zarządzania dropped nie jest odświeżany w czasie rzeczywistym.

Posted
Może pojawią się za jakiś czas w panelu, panel zarządzania dropped nie jest odświeżany w czasie rzeczywistym.

Kwestia dotyczy również opcji, która były widoczne na liście moich opcji w Dropped.pl dzisiaj w południe.

Posted
Opcje to poroniony pomysł tak w ogóle <ale to już było> :)

rozumiem, że to zniechęcanie konkurencji w przechwytywaniu. Tak jak Korneliusz :)

Zacne portfolia powstały dzięki opcjom..

Posted
rozumiem, że to zniechęcanie konkurencji w przechwytywaniu. Tak jak Korneliusz :)

Zacne portfolia powstały dzięki opcjom..

Najlepszym powodem do nieprzechwytywania opcji jest możliwość ich przechwycenia.

Posted
Miałem w panelu Dropped.pl opcje, które jeszcze są ważne przez ok. 2 godziny. Zamierzałem przedłużać.

Tak na marginesie chciałbym zapytać Ciebie skąd pochodzą Twe korzenie ?

Bo z powyższego cytatu mógłbym wnioskować, że z oszczędnej Wielkopolski lub z krainy zwanej Ryzykolandia :)

Któż bowiem inny czekałby do samego końca na przedłużenie opcji gdy powszechnie jest wiadomym, że należy unikać przeciążeń, obciążeń i skrajności ? :)

Posted (edited)
Tak na marginesie chciałbym zapytać Ciebie skąd pochodzą Twe korzenie ?

Bo z powyższego cytatu mógłbym wnioskować, że z oszczędnej Wielkopolski lub z krainy zwanej Ryzykolandia :)

Któż bowiem inny czekałby do samego końca na przedłużenie opcji gdy powszechnie jest wiadomym, że należy unikać przeciążeń, obciążeń i skrajności ? :)

Niestety mam tyle spraw na głowie, że się po prostu nie wyrabiam. Masz aczkolwiek rację. Muszę popracować nad organizacją moich działań.

PS: Lubię skrajności :P

Edited by Michal
Posted (edited)

Opcje w między czasie się znowu pojawiły w panelu. Dziękuję za interwencję! Niestety jednak wciąż czekam na pojawienie się tych, których transfer zatwierdziłem ok. 1,5 h temu.

Moje piękne byłe ( opcje ) Ty przedłużyłeś czy ktoś zaciągnął je już tydzień temu do swojego haremu ? :)

O opcje tego kalibru zadbałem już wcześniej. Teraz zostały te normalne. No stress :)

Edited by Michal
Posted
Opcje w między czasie się znowu pojawiły w panelu. Dziękuję za interwencję!

Staropolskim zwyczajem za cuda można odwdzięczyć się postawieniem przydrożnej kapliczki :)

Posted
Staropolskim zwyczajem za cuda można odwdzięczyć się postawieniem przydrożnej kapliczki :)

Na razie cudem jest, że opcje przetransferowane do Dropped.pl ok. 2 godziny temu wciąż fruwają po cyberprzestrzeni i nie wylądowały do tej pory w moim panelu. Czyżby ktoś im czymś zawracał głowę?

Posted
Na razie cudem jest, że opcje przetransferowane do Dropped.pl ok. 2 godziny temu wciąż fruwają po cyberprzestrzeni i nie wylądowały do tej pory w moim panelu. Czyżby ktoś im czymś zawracał głowę?

Pewnie droppedowe skrypty pomylily Michały i poszły nie na to konto co trzeba :)

Posted (edited)
.

A co z ujemnymi userami na pierwszym miejscu w licytacjach? Bo sie nie mogę doprosić odpowiedzi Wasza Selektywność.

Edited by lufthansa
Posted (edited)
Wszystkie transferowane opcje są na Twoim koncie od pół godziny.

Na koncie są, ale nie ma ich w panelu. Wydaje mi się, że macie błąd ze strefą czasu.

Swoją drogą sam sobie już poradziłem :)

Edited by Michal
Posted
Ujemni zostali usunięci 31 stycznia :P

Zapytam czy aby napewno? Bo już kiedyś były składane obietnice na ten temat.

Kolejne pytanie które się rodzi to jeżeli już kiedyś były podjęte "skuteczne" działania w tym zakresie - co zostało poparte zapewnieniem ze strony dropped, że więcej takich przypadków nie będzie to kiedy dropped mijał się z prawdą? Wtedy czy teraz?

Posted
Zapytam czy aby napewno? Bo już kiedyś były składane obietnice na ten temat.

Obietnica oznacza "zrobimy". A to nie jest obietnica, tylko stwierdzenie faktu że "zrobiliśmy". Ponieważ, jako żywo zrobiliśmy :)

W tej chwili trwa 800 aukcji przechwyconych opcji. Policz, w ilu z nich na pierwszym miejscu jest osoba z ujemnym ratingiem.

Kolejne pytanie które się rodzi to jeżeli już kiedyś były podjęte "skuteczne" działania w tym zakresie - co zostało poparte zapewnieniem ze strony dropped, że więcej takich przypadków nie będzie to kiedy dropped mijał się z prawdą? Wtedy czy teraz?

Nie bardzo rozumiem o co chodzi? System blokuje licytację przez użytkowników mających rating poniżej -10 - jest to rozwiązanie ogólne, systemowe, i działa jak należy. Ujemni użytkownicy zostali usunięci z pierwszych miejsc w aukcjach przechwyconych domen, i 4 dni temu mechanizm został rozszerzony na aukcje przechwyconych opcji. Co uważasz za nieskuteczne? Gdzie mijam się z prawdą?