Jump to content

Recommended Posts

Posted

wartosc domeny napewno podnosi nawizanie do bet-at-home.com - jednego z najwiekszych bukmacherow, bo w innym wypadku dwa myslniki raczej dyskwalifikowaly by ta domene.

Guest anglik
Posted

Przepraszam pomyliłem się. Nie jest Reg Fee.

Zarobi rocznie około 129,75 zł.

Zarejestrowana w AZ za 45zł + VAT.

Pozdrawiam.

Posted

Jak mozna wyceniac domene w ruchem po jednym dniu?

PS. Skad pochodzi ruch? Masz już nowsze staty? Chcesz sprzedac?

Posted
Przepraszam pomyliłem się. Nie jest Reg Fee.

Zarobi rocznie około 129,75 zł.

Zarejestrowana w AZ za 45zł + VAT.

Pozdrawiam.

Te statystyki sąchyba z jednego miesiąca a nie dnia ?

;)

Guest anglik
Posted
Te statystyki sąchyba z jednego miesiąca a nie dnia ?

;)

W ferworze śmiechu nie doczytałem. ;)

Pozdrawiam.

Posted

Jak dla mnie całkiem sympatyczna domena pod portal bukmacherski... i biliardy banerów z bet-at-home ;) Sama w sobie mało warta, ja zainwestowałbym w serwis ;)

Posted
Jak dla mnie całkiem sympatyczna domena pod portal bukmacherski... i biliardy banerów z bet-at-home ;) Sama w sobie mało warta, ja zainwestowałbym w serwis ;)

Tez mysle ze nie jest najgorsza, wielu ludzi z tego forum popelnia blad w wycenie domen kierujac sie tylko i wylacznie uq/dzien.. Aż mnie to smieszy, przeciez domena to takze latwosc zapamietania, indeksowanie przez wyszukiwarki, i psychologia marketingowa.. Nie ważne, przeparkowalem na nd i mam od wczoraj 3 cliki po 0.1 wiec nie jest zle mysle

Guest anglik
Posted
Tez mysle ze nie jest najgorsza, wielu ludzi z tego forum popelnia blad w wycenie domen kierujac sie tylko i wylacznie uq/dzien.. Aż mnie to smieszy, przeciez domena to takze latwosc zapamietania, indeksowanie przez wyszukiwarki, i psychologia marketingowa.. Nie ważne, przeparkowalem na nd i mam od wczoraj 3 cliki po 0.1 wiec nie jest zle mysle

Przeglądnij dokładnie wyceny domen i sama zobaczysz że na palcach jednej reki policzysz wyceny w oparciu o uq.

Pozdrawiam.

Posted
ps: jest to poprawne gramatycznie jeżeli chodzi o "at"?

Nie jest to poprawne gramatycznie, powinno być „bet on the net”, ale można wypromować, jak flickr, youtube czy inne kuro5hin. ;-)