Jump to content

phoenixsuns * pl nowy klub Marcina Gortata

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam

Proszę o wycenę i opinie na temat domeny phoenixsuns.pl .Jest to nowy klub Marcina Gortata.Domenę zarejestrowałem 2 dni temu.Dostałem dzisiaj zapytanie na temat domeny.

Dzięki za opinie

PP

Edited by plachcik
Posted (edited)

myślę, że spokojnie 2000 PLN spokojnie, Polacy w ciągu roku wpisują tą frazę w googlu 201 000 razy, jest 4,600,000 wyników. Same plusy, a jak jest klient końcowy :)

Edited by elcrack
Posted
myślę, że spokojnie 2000 PLN spokojnie, Polacy w ciągu roku wpisują tą frazę w googlu 201 000 razy, jest 4,600,000 wyników. Same plusy, a jak jest klient końcowy :)

Z tym szukaniem frazy przez Polaków to chyba przesadziłeś :)

Posted
Polacy w ciągu roku wpisują tą frazę w googlu 201 000 razy, jest 4,600,000 wyników. Same plusy, a jak jest klient końcowy :)

Około 92,000 wyników (0,05 s) dla "phoenix suns"

Tylko język polski

Nie wiem, co ty sprawdzasz...

Posted (edited)

Widzę,że kilka minut po rozpoczęciu wątku ktoś przygarnął chicagobulls.pl (najlepsze czasy NBA z Jordanem) :)

Edited by plachcik
Posted

Wszystkie drużyny NBA i nie tylko posiadają znaki towarowe.

Nie musi być w UPRP bo są to znaki zarejestrowane w USPTO

Jeżeli strona będzie o koszykówce to Phoenix Suns Limited Partnership JDM Sports, Inc. mogą bez problemu ją odebrać za darmo, chyba że abonent uzyska prawa licencyjne.

Jeżeli o truskawkach, hulajnodze czy słońcu (a raczej chyba słońcach) w mieście Phoenix, to nie ma problemu.

Na tej podstawie można określić mniej więcej ile warta jest ta domena :)