Jump to content

Klienci aftermarket.pl dziękują za świąteczny prezent :)

Recommended Posts

Posted (edited)

Również dzięki za upominek :P

Domeny są jak wino, najlepsze znajdziesz na AfterMarket.pl

Wasze zdrowie !!

Edited by polmajk
Posted

Najgorsze było to, że nie sprawdziłem od kogo to jest i byłem przekonany, iż jest to huśtawka, gdyż jako jedyna nie dojechała przed świętami. Całą drogę z poczty wkręcałem to córce i że będziemy się huśtać i się biedne dziecko strasznie rozczarowało.

Posted
Całą drogę z poczty wkręcałem to córce i że będziemy się huśtać i się biedne dziecko strasznie rozczarowało.

Rozczarowało się pewnie jeszcze bardziej po tym gdy tatuś spożył zawartość przesyłki i sam się huśtał bez huśtawki :P

Posted (edited)
Do mnie w tym roku niestety nic nie doszło ... może za mało wydałem :P

Albo poczta, albo dropped...

Ja byłem w szoku, że poczta dostarczyła do innego adresu niż adresata (i to automatyczne) - to w końcu tylko 100 m, ale poczta...

Dropped wysyłał do siedziby firmy, ale poczta sam "znalazł" adres korespondencyjny - może przed światami nawet listonosz miał lepszy humor :P - bo niestety w 95%+ poczta/listonosz o tym nie "wie" :P

Edited by seomi
Posted
Ja byłem w szoku, że poczta dostarczyła do innego adresu niż adresata (i to automatyczne) - to w końcu tylko 100 m, ale poczta...

(...)

poczta/listonosz o tym nie "wie"

Kto jak kto ale listonosz i sąsiedzi dobrze się orientują gdzie sypiasz :P

Posted (edited)
Same rekiny dostały prezent :P

Chyba najgorzej mają osoby/firmy spoza granic UE :P

Edited by yarowa