Jump to content

jednostka.pl - zastosowanie :)

zastosowanie dla domeny:  

30 members have voted

1. 1. Jakie widzicie zastosowanie?

• konkurencja - koledzy z wojska ;)
      14
    • fizyka
      5
    • socjologia
      3
    • inne - jakie?
      8

Recommended Posts

Posted

Nie jest zła, moim zdaniem zastosowanie spore wiec klientów też nie powinno braknąć ;-)

#jednostkacentralna.pl

Posted
no i wlasnie wg mnie to nie jest korzystne

np. upadlosc.pl tez ma spore zastosowanie tak jak ta domena, ale jednostka.pl moze jej co najwyzej buty czyscic ;)

Czy ja wiem ;-) Wszystko zależy od tego kto będzie zainteresowany domeną.

Dobry generyk był i będzie zawsze wysoko ceniony.

Posted
[...] np. upadlosc.pl tez ma spore zastosowanie tak jak ta domena, ale jednostka.pl moze jej co najwyzej buty czyscic :P

Upadlosc.pl jest bardziej komercyjną domeną tak samo jak i niewyplacalnosc.pl czy bankructwo.pl. Raczej dla kogoś z branży prawniczej specjalizującego się w czymś takim.

Jednostka.pl już niestety takiej wartości komercyjnej nie posiada. Ale sama w sobie wydała mi się ciekawa. ;)

Posted

Pierwsze skojarzenie jednostka jako indywidualnosc. Kojarzy mi się z jakimś serwisem społecznym poświęconym własnie dla oryginalnych i niepowtarzalnych ludzi, moze artystów ;)

Takie sobie skojarzenie, aczkolwiek podoba mi sie pomysł z przelicznikami wszelakich jednostek :P

Posted
Upadlosc.pl jest bardziej komercyjną domeną tak samo jak i niewyplacalnosc.pl czy bankructwo.pl. Raczej dla kogoś z branży prawniczej specjalizującego się w czymś takim.

chyba nie doceniasz swojej domeny ;) upadlosc to temat znacznie szerszy, komornicy, syndycy itd to wielkie pieniadze, sprowadzanie tego tylko do kwestii prawa to spory blad

Posted
chyba nie doceniasz swojej domeny :P upadlosc to temat znacznie szerszy, komornicy, syndycy itd to wielkie pieniadze, sprowadzanie tego tylko do kwestii prawa to spory blad

Zdaję sobie z tego sprawę. Komornicy to bogaci ludzie ;)

Ja nastawiam się głownie na upadłość z racji mojego głównego biznesu i obietnicy wprowadzenia instytucji upadłości konsumenckiej :P

Posted
Zdaję sobie z tego sprawę. Komornicy to bogaci ludzie ;)

Ja nastawiam się głownie na upadłość z racji mojego głównego biznesu i obietnicy wprowadzenia instytucji upadłości konsumenckiej :P

Dalej sobie nie zdajesz sprawę z wartości domeny :P

Posted (edited)
Dalej sobie nie zdajesz sprawę z wartości domeny ;)

Kurde to może mnie w końcu ktoś oświeci?

EDIT:

@Maryuse: już wiem. Trochę poszperałem na di :P

@Yarowa: I człowiek całe życie się uczy albo przypomina sobie :P

Edited by heden.pl
Posted (edited)

Na pewno , nigdy w życiu, nie dotyczy socjologii. Socjologia to nauka o grupach społecznych. Od "jednostek" masz psychologię :P.

Zastosowanie: "inne - jakie?" ;).

Pozdrawiam.

Edited by yarowa
Posted

Jak dla mnie nazwa fjna . Natomiast malo komercyjna. ciezko wymyslic zastosowanie. Moje pierwsze skojarzenie to jednostka wojskowa. Moze jakis serwis spolecznosciowy - wojskowy. No z innymi sprawami mi sie nie kojarzy

Posted

heden.pl,

juz raz Ciebie ktoś prosił (powtarzam prośbę) abyś nie odpowiadał poprzez edycję postów wyżej - można się pogubić, dlatego optowałem za brakiem modyfikacji postów.

Posted

Portal wojskowy. Tylko czy teraz w czasach gdy już nie ma obowiązku (przepraszam za wyrażenie) odbycia służby wojskowej taki portal się przyjmie?

Posted
Portal wojskowy. Tylko czy teraz w czasach gdy już nie ma obowiązku (przepraszam za wyrażenie) odbycia służby wojskowej taki portal się przyjmie?

A czy kazdy jest lekarzem/prawnikiem/mechanikiem itd? Tak samo zolnierz staje sie zawodem, jak kazdy inny i strona moze posluzyc nie tyle jako portal pudelkowato naszo klasowy, ale byc bardziej ambitna strona do aktywnych zolnierzy, a nie tych, co juz do cywila przeszli...

Posted (edited)

Moje pierwsze skojarzenie - wojskowe :) Jak na portal społecznościowy dla byłych/obecnych wojskowych jak najbardziej się nadaje moim zdaniem. W każdym razie lepsze na pewno jak nasza-jednostka.pl :)

Edited by ijon
Posted
Pierwsze skojarzenie to tematyka wojskowa, jednak zdecydowanie lepszą do tego celu, byłaby domena wp.pl(WojskoPolskie).

hehehe trafna uwaga :) az sie prosi by armia wystosowala wobec TP wniosek do arbitrazu o zawladniecie domeny :) jak UCB mozna, to czemu by nie wp? :P

Posted

mi się wydaje że serwis typu o żołnierzach jaki był z interii koledzy z wojska, ale nie wypaliło, pomysłodawcy nk stąd wzięli pomysł na nk i im się udało :wacko:

więc nie ma sensu szukać kolegów z wojska bo połowa to trepy a takich na pewno by do znajomych nie przyjęli hehe

pozdrawiam