Jump to content

flirtuj.pl, plotkuj.pl

Recommended Posts

Posted

To jest bardziej nakazywacz :) niż wołacz.

flirtuj.pl ujdzie jeszcze w tłoku(serwis dla szukających sex przygody?) ale plotkuj.pl? Serwis z plotkami babć z kółka różańcowego? Oczywiście z braku wolnych domen i te mają swoją wartość i zastosowanie ale widać jak rynek domen jest przetrzebiony z dobrych domen , wyceniam.pl jest wolna gdyby ktoś chciał wziąć dla rzeczoznawcy majątkowego itp.

Posted

Plotkuj kilka kawałków z pewnością :) Ostatnio bardzo popularne stały się tego typu serwisy - plotek.pl czy pudelek.pl tak więc plotki w Polsce są jeszcze mało popularne jednak rozpędzają się bardzo dynamicznie. Gratuluje domen!

Posted
ale plotkuj.pl? Serwis z plotkami babć z kółka różańcowego?

Tak jak napisał tmi, fenomen pudelek.pl świadczy o tym, że ludzie lgną do plotek jak do miodu. To oczywiście i dobrze, i źle – no bo istnieje juzduży serwis o tej tematyce. Ale pod plotkuj.pl widzę coś bardziej w stylu Web 2.0, gdzie content będą mogły tworzyć internautki. ;-) Naturalne sam tego nie zrobię, ale może pomysł sprzedam. ;-)

wyceniam.pl jest wolna gdyby ktoś chciał wziąć dla rzeczoznawcy majątkowego itp.

Dzięki, zarezerwowałem. :-)

PS. plotkuj.pl była wolna, a flirtuj.pl dziś sobie wyłuskałem z puli wygasłych :-)

Posted

Oczywiście nie neguje popularności serwisów plotkarskich po prostu plotkuj.pl nie podeszła mi za bardzo no ale jak pisałem ścisk jest taki że teraz każda nazwa może być dobra na serwis. Troszkę się pogubiłem ale chyba za kilka chwil będzie wolna paplacz.pl bo miałem ją zarezerwowaną ( nazwa komunikatora) a także są wolne: plotkujcie.pl , plotkarstwo.pl , poplotkuj.pl

ps. a ja z puli wygasłych zarezerwowałem flirtownia.pl :)