Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witajcie, niestety moja pierwsze zdanie będzie podobne do innych "nowych"

Forum di.pl zaglądam regularnie od paru miesięcy, jednak pamiętnego dnia 3 sierpnia 2009r. postanowiłem się przywitać i brać udział w dyskusji.

O mnie :)

Z wykształcenie jestem prawnikiem, a na codzień zajmuję się serwisem robotów :)

(Tak to w życiu bywa) Jeśli kogoś interesuje temat serwisu to zapraszam /serwisowo.pl/

Jeśli chodzi o domeny, to setke mam :)

Co prawda do tej pory zajmowałem się nazwami (domenami) tylko hobbistycznie, ale ich ilość i koszt zmusiły mnie do komercyjnego wyjścia na świat :) (reklamy - namedrive/sedo)

Myślę czym mógłbym się pochwalić, ale wiadomo dla każdego co innego jest "cool".

Moje ulubione:

firmowe.pl , wpadnijcie.pl , wka.pl , vok.pl , ralph-lauren.pl (prawidłowa pisownia) , nieznajome.pl , przyjebani.pl :D , handlujesz.pl , ghs.pl i ghsstrings.pl (struny gitarowe) , cofnij.pl , aresztowani.pl i wiele innych w moim odczuciu ciekawych.

W przyszłości, tzn. w momencie gdy serwis nie będzie mi spędzał snu z powiek planuje utworzyć porfolio na domens.pl

Pozdrawiam Was.

Piotrek

Edited by kruszek
Posted

Witam na forum.

firmowe.pl , wpadnijcie.pl , wka.pl , vok.pl , ralph-lauren.pl (prawidłowa pisownia) , nieznajome.pl , przyjebani.pl :D , handlujesz.pl , gh.pl i ghsstrings.pl (struny gitarowe) , cofnij.pl , aresztowani.pl i wiele innych w moim odczuciu ciekawych.

[...]

Na pewno gh.pl ?

Posted

witam,

już chyba miałem z tobą jakiś kontakt "kruszek" brzmi mi znajomo, niestety nie jestem w stanie sobie przypomnieć. Pamięć jest ulotna.

Guest Michal
Posted (edited)

Witaj

[...]

Z wykształcenie jestem prawnikiem, [...]

Myślę czym mógłbym się pochwalić, [...]

[...] , ralph-lauren.pl (prawidłowa pisownia) , [...]

:)

Edited by Michal
  • 2 weeks later...