Jump to content

Recommended Posts

Posted
Witaj. Jest kilka Pań na forum, dodatkowo wielu domainerów płci męskiej, jest wspieranych przez swoje ukochane żony, dziewczyny lub kochanki -_-

To dobrze, w kobietach siła :)

Posted (edited)

Masz nadzieję, że zostaniesz wybrany? :P To Ty mi mówiłeś, że ożenisz się tylko z domeniarką? ;)

Same chłopy tu? ;):)

Mam żonę Natalię która cały czas śledzi forum, ale ona jest bierna i prawie nie pisze. Ale jest parę które się udzielają. W sumie jesteś 32 kobietą na forum. Zaledwie 0,77% na tym forum to kobiety. Ciekaw jestem czemu tak mało. -_-

Edited by korneliusz.com (sylyx.com)
Posted (edited)
Masz nadzieję, że zostaniesz wybrany? :) To Ty mi mówiłeś, że ożenisz się tylko z domeniarką? ;)

Heh -_- Do żenienia się to mi jeszcze daleko................ no chyba że znalazłaby się jakaś z dobrym portfolio ;)

Edited by Pan_Grzegorz
Posted
Masz nadzieję, że zostaniesz wybrany? ;) To Ty mi mówiłeś, że ożenisz się tylko z domeniarką? :P

Spoko, ja tu nie z matrymonialnych względów hehe :P

Mam żonę Natalię która cały czas śledzi forum, ale ona jest bierna i prawie nie pisze. Ale jest parę które się udzielają. W sumie jesteś 32 kobietą na forum. Zaledwie 0,77% na tym forum to kobiety. Ciekaw jestem czemu tak mało. :)

Dziękuję za wyczerpującą, statystyczną odpowiedź ;)

Heh -_- Do żenienia się to mi jeszcze daleko................ no chyba że znalazłaby się jakaś z dobrym portfolio ;)

Mówisz, że jakaś dobra trójliterówka i już zmieniasz nastawienie? :P;)

Posted
W sumie jesteś 32 kobietą na forum. Zaledwie 0,77% na tym forum to kobiety. Ciekaw jestem czemu tak mało. -_-

W sumie tak patrząc to mężczyzn na forum jest 483 co daje 9,1%. Aż strach pomyśleć kim jest pozostałe 90%...

Posted (edited)
Mówisz, że jakaś dobra trójliterówka i już zmieniasz nastawienie? ;):)

Trójliterówki to dziś już za mało, choć moja dziewczyna to ma bardzo ładne i pożądane trzy litery w zdrobniałej wersji imienia i głównie na to mnie złapała, jakby miała q,v,x lub y w imieniu to by mi się jej imię tak nie podobało. -_-

Edited by thomaso