Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

kaska.pl

Równolegle do kokos.pl Bluemedia zainwestowała w kolejny (podobny?) projekt pod wspomnianym adresem.

"Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Projektu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka."

Edited by maryuse
Posted
kaska.pl

"Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Projektu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka."

kaska.pl sprzedana za €4444, czyli około 18000 PLN.

Posted
Tak się zastanawiam... IDN kaśka.pl został osamotniony, tzn. duet IDN i nIDN "rozpadł" się.

Jest z pewnością wiele takich przykładów gdzie duet nIDN i IDN się rozpada, dlatego nie wiem co by musiało się stać, żebym uwierzył w polskie IDN-y.

Sebastian

alpine5

Posted
Jest z pewnością wiele takich przykładów gdzie duet nIDN i IDN się rozpada, dlatego nie wiem co by musiało się stać, żebym uwierzył w polskie IDN-y.

Sebastian

alpine5

ale pewnie jest więcej przykładów, że nIDN i IDN łączą się

Posted

tak jak napisal grzegorz dla mnie domena niepowazna na taki serwis

moze dlatego takze nie akceptuje slowa pieniazki

ale z drugiej strony Ci, ktorzy szukaja kasy pozyczyliby ja nawet na stronie grosikdlabidy.pl :)

Posted (edited)

Za pożyczenie 2500zł na 30 dni prowizja 600zł? wow ;)

Stawki "dresiarskie" to i domena musi być "dresiarska".

Edited by Alex
Posted
kaska.pl sprzedana za €4444, czyli około 18000 PLN.

Sprzedaż bezpośrednia, Sedo? Sprzedana we wrześniu tego roku?

Serwisy działające podobnie do kaska.pl powstają na Zachodzie jak grzyby po deszczu. Widocznie jest na nie zapotrzebowanie. W Polsce też wkrótce ruszy podobny serwis, ale zapomniałem nazwy. Będzie to jeden z oddziałów międzynarodowej firmy świadczącej takiej usługi finansowe. Tak naprawdę jest to Provident w wersji internetowej.

DD

Posted
ja mam domenę gotowkowy.pl myslę, że domena łatwiejsza do zapamiętania niż kaska.pl ale to moja opinia bo mam domenę gotowkowy.pl :-)

Ta domena jest jeszcze gorsza tak na marginesie.

Posted
Ta domena jest jeszcze gorsza tak na marginesie.

gorsza od kaśki ... czy :-) na portal finansowy lepsza kasa niż jakaś tam kaśka ;-) mam klienta co mówi kaska i fakturka he he może to dla takich

na finanse lepsza gotowka niś kaśka