Jump to content

Bardzo ciekawy pakiet domen......

keyword

Recommended Posts

Miałem pisać na blogu, ale mnie uprzedziłeś ;)

Ja także gratuluję.

Ciekawe jak to będzie z opcją na Samochód.pl IDN czy będzie tutaj operacja mająca na celu zebranie kompletu.

Moim faworytem są przesylki.pl które można sprzedać w cenie zakupionego kompletu.

......zmienił kilka dni temu właściciela .

Samochod*pl, przesylki*pl, lecznice*pl, ksiegowi*pl i kina*pl powędrowały do portfolio sqr86 .

Piotr, moje szczere gratulacje !

Chciałem właśnie umieścić wpis na Twitterze, więc spoglądam we whois dla pewności, a tam KinaPL bez zmiany abonenta. Przyznasz, że to ciekawe? ;)

• 2 years later...

Moim faworytem są przesylki.pl które można sprzedać w cenie zakupionego kompletu.

Zauważyłem (tak całkiem "przypadkowo"), że przedwczoraj domena przesylki*pl zmieniła abonenta na Inpost (paczkomaty*pl), ciekawe czy trafiłeś z ceną - trochę to pewnie ta domena była dla nich warta jeśli są największym prywatnym konkurentem dla Poczty Polskiej. Wydaje mi się, że ta domena mogła zostać sprzedana nawet powyżej 100 tys. zł.

Edited by thomaso

pączki.pl? ;-)

Też mi to przyszło do głowy. ;-) Ale na pewno chodziło o IDN-a przesyłki*pl (dziwne, że Inpost od razu nie kupił kompletu - teraz jak się zreflektują to będą musieli zapłacić może nawet więcej niż za non-IDN).

Edited by thomaso