Jump to content

zabawkidladzieci.pl

Recommended Posts

Posted (edited)
zabawkidladzieci.pl

Najpierw kulinarneinspiracje teraz zabawkidladzieci, w międzyczasie ...

Zawsze sprzedajesz takie długie ciągi za pięć iksów ? :)

Edited by Kangur
Posted

Zasłużone gratulacje !

Pomyśleć ile miesięcy przeciętny zjadacz chleba musi zap....lać w pracy na etacie na taką kasę :)

Sebastian

alpine5

Posted
Pomyśleć ile miesięcy przeciętny zjadacz chleba musi zap....lać w pracy na etacie na taką kasę :)

Czego, jak czego ale takiego komentarza na tym forum to się nie spodziewałem. Nawet jesli to żart, to zabrzmiał jakoś tak mało śmiesznie.

A ad rem, to chyba muszę się jeszcze dużo uczyć domenowego "fachu", dlatego, że primo: nie sądziłem, iż trzyczłonowe domeny dochodzą do xx xxx, secundo: zdziwiłem się, że wszystkie końcówki (com, net, info, com.pl, eu) są zajęte.

Oczywiście gratulacje.

Posted (edited)
Trochę masło maślane. Dlatego tym większe gratulacje ;)

DD

Trochę tak, ale trafia w sedno no i kto nie lubi świeżego chlebka z dobrym masełkiem (najlepiej słonym!) :)

A na poważnie:taka już chyba kolej losu(czytaj brak wolnych domen),że i "masełka maślane" nabierają wartości...

Edited by polishprince
Posted

nigdy bym się nie spodziewał takiej kwoty. Tym większe należą się gratulacje.

Jednak wobec zagospodarowania zabawki.pl to chyba jedyny rzeczywiście sensowny generyk dla tej branży.

Posted
co na to zwolennicy "tylko-generyk"ów?

Co myślą zwolennicy to jedna sprawa ale domyślam się co zrobią ci, którzy nie mają szansy ich mieć.

Rzucą się masowo na wieloczłonowe domeny i większość z nich po roku ich nie przedłuży :)